reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hej.
Wszystkiego najlepszego KOBIETY :-).
Ja już na betce byłam rano o 16 wyniki mam nadzieję, że dzisiaj zdążę wyjść z pracy odebrać wyniki i iść do gina z wynikami.
A jakie powinny być żeby była ciąża.
Jak się przygłądałam taki mały pęcherzy i nic więcej nie ma. A jak to nie jest ciąża bo podbrzusze mnie boli jakby miała przyjść to co to może być?

Witam Dziewczynki

Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego Święta

Zapraszam na ciacho

tiramisu.jpg

Ja tak na szybciutko, bo w prac jestem. Buziaki, uściski z okazji wasego zŚwięta i mojego też dziewczynki :-) Anke na badaniu będziesz miałą pełną rozpiske z oznaczeniem poszczególnych norm dla danego tygodnia ciąży. Ból brzucha jak na okres, to normalne w ciąży. Macica się przygotowuje i robi duuuuzooo miejsca:-):-):-) wklej wynik jak wrócisz żebyśmy wiedziały jaka norma. Ja kończę po 15 wiec od 16 bedę już w domciu, z gdzinkę, no może 1,5, bo pozniej na kawe do siostry męża. Buziaki i miłego dnia

reklama
Do góry