reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie, ja jestem tu nowa, aczkolwiek od jakiegoś czasu czytam o czym tu piszecie :-) Ja myślę o Maluszku okołu pół roku,ale jak narazie nic nie wychodzi. Postanowiliśmy od Nowego Roku wziąść się ostro :rofl2:do roboty i dalej nic.... Narazie czekam na @, ma pojawić się za ok 5dni. Pozdrawiam wszystkie mamusie, i te obecne i przyszłe :tak:

reklama
Witajcie, ja jestem tu nowa, aczkolwiek od jakiegoś czasu czytam o czym tu piszecie :-) Ja myślę o Maluszku okołu pół roku,ale jak narazie nic nie wychodzi. Postanowiliśmy od Nowego Roku wziąść się ostro :rofl2:do roboty i dalej nic.... Narazie czekam na @, ma pojawić się za ok 5dni. Pozdrawiam wszystkie mamusie, i te obecne i przyszłe :tak:
Witam Ineska
Mam nadzieje ze wam sie uda życzę tego z całego serca :)
no to prosimy wpisać sie na listę :) staraczek,

Karola dawaj namiary znajde Ci na FB :)

Grzanka ja mam starania póki co odroczone więc jakby małpa nie przyszła to byłby dla nas wielki szok:szok:

Mieliśmy dopiero zabrać się za starania ale życie zweryfikowało trochę nasze plany i jak dobrze pójdzie to dopiero pod koniec lata zaczniemy walczyć o drugie szczęście:cool2:

Grzanka sto lat i spełnienia największych marzeń

o szefowa przyjechala dostała prezent na urodziny i pojechala hehe z usmiechem na twarzy
@ daje ostro w kość, ale ta @ to nowa nadzieja na cud , tym razem niestety z clo ale może Bóg da... że troche wspomogę i będzie mały cud na świeta....

Kropeczko ooooo kochana mam brzuszek tak dorodny że nie da sie go nie zauważyć. Wszyscy dookoła już wiedzą a nic nie mówiłam. Sama w sobie jestem taka jaka byłam ale brzuch się nie mieści w spodnie tylko na ciążówkach jadę. Zdjęcie Wam wrzucę tylko niech ten kabel do komputera znajdę.

Grzanka ja mam starania póki co odroczone więc jakby małpa nie przyszła to byłby dla nas wielki szok:szok:

Mieliśmy dopiero zabrać się za starania ale życie zweryfikowało trochę nasze plany i jak dobrze pójdzie to dopiero pod koniec lata zaczniemy walczyć o drugie szczęście:cool2:

Grzanka sto lat i spełnienia największych marzeń
:* dziekuje za życzonka :)

A powiedz mi jaki macie sposób antykoncepcji... ?
ja mam zawieszone do konca kwietnia bo i tak dopiero od 20 możemy zacząć sie starać, na ten moment @ a później po prostu mamy posta ...

reklama
Do góry