reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kingulek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił
Matyjasowa
jak bym czytala siebie samą :-D na początku czułam się tak rewelacyjnie, w ogóle nie czułam się ciążowa, marudziłam że juz bym te mdłości wolała by wymiotować całą dobę (nie wiem skąd mi się to wzięło) no i nadszedł moment gdy mnie wysłuchano i faktycznie wymmioty całodobowe i bóle żołądka wraz z rykiem z bólu. Ciesz się póki cię nie dopadło, wiem co mówię :-p W tej chwili mdłości sporadycznie a konkretnie po nabiale którego nigdy nie lubiłam, i gdy poczuje zapach smażonego mięsa obojętnie czy to podczas szykowania obiadu czy już usmażonego. mój okruszek mięsiuwiu stanowczo mówi NIE. Wymiotów już całe szczęście nie mam. Zgaga zawsze mniej męczy w ostatnim miesiącu ciąży. Zaparcia i rozwolnienia również minęły, naciska na pęcherz jest ale już nie taki jak wcześniej. Zresztą nie dziwię się maluszek jest już wyżej. Słuchając serduszka każdego dnia widzę jak się przemieszcza. Swoją drogą niesamowite że już na tym etapie ciąży okruszek ucieka z prawej na lewą, łobuziak jeden :-D Ból piersi jest cały czas i to baaaardzo mocny co mnie dziwi ponieważ w trzech poprzednich ciążach o ile był to znikał koło 6 tygodnia.
Reasumując czekaj cierpliwie a się doczekasz.

Grzaneczko wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, spełnienia marzeń. Które to juz urodziny?

reklama
No faktycznie toż to już czas na wnuki :-D:-D:-D:-D ja mam 26 w tym roku stuknie 27 rok i mam zamiar czuć się młodo jeszcze długo po 30 (zobaczymy jak będzie w praktyce). W każdym razie kilka lat temu obiecałam sobie że wypuszczę trzecie dziecko do przedszkola zanim jeszcze skończę 30stke i chyba mi się to uda.

No faktycznie toż to już czas na wnuki :-D:-D:-D:-D ja mam 26 w tym roku stuknie 27 rok i mam zamiar czuć się młodo jeszcze długo po 30 (zobaczymy jak będzie w praktyce). W każdym razie kilka lat temu obiecałam sobie że wypuszczę trzecie dziecko do przedszkola zanim jeszcze skończę 30stke i chyba mi się to uda.
Też bym tak chciała ... ;)

hej laski co wy tu za tematy koni utrzymujecie :-D:-D no jesteście niepoprawne Agatko Ty to norma u Karoli raczej też ale u Ciebie grzanko?? chcesz miesięcznego postu ledwo jeden dzień miną a ty tu już o koniach o przyjemnościach :-D I Grzana tak jak mówiłam wczoraj ja już 2 miesiąc mam taki powiedzmy okres. Nawet jak sie kąpiesz czy robisz siku to widzi się krew a ja nie mam nic i to jest ciekawe... :confused2: Mgiełka tak to prawda długotrwałe stosowanie clo niszczy endometrium ale jak bierzesz miesiąc to nic tam nie burzysz ale pogrzebałam na necie wczoraj i przez długotrwałe używanie clo jest wieksze prawdopodobieństwo poronienia ale ciązy mnogiej 2 3 bo clo to nie jest nic innego jak sztuczne jajeczkowanie dlatego lepiej je brać rzadko a tylko na u stabilizacje w organizmie . A ciąże pojedyncze to jest już skutek naturalny . Rozmawiaj z mężem na ten temat dużo weż clo miesiąc góra 2 potem szukaj innych metod by organizm znowu odpoczął badania sprawdzenie i będzie dobrze. ja za mieisac też mam zamiar iśc na badania by sprawdzić co i jak
zonqa no no no @ sie nie pojawia
:tak:

jeju dziewczyny nas jest tak dużo że mi sie czasami wszytko myli któa to dzis tam urodziny ma miec? Wszystkiego najlepszego jak dobrze pamietam buzial :)[/QUO

Mnie po jednym cyklu brnia clo endometrium się wychudziło-lekarz powiedział, że to przez clo i dał nowy lek biorę tak luteine w tym cyklu od 17-27 dnia, clo 5-9 dc i estroferm 1-12, znaczy się z tym estrofenem tomusze zaczekać do 1 dnia cyklu. Pewnie i tak ciąży nie będzie, bo za cienkie to endometrium...

Grzanka sto lat, sto lat, sto lat :-)
Kurdeee ja 25 skończe w przyszłym tygodniu, mój Boże :szok: jaka ja staram jestem

reklama
Do góry