reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej lasencje :) jak mija popołudnie ja idę sobie walnąć kofeinki trochę ;-) byłam w mnieście :-D teścior leży i grzecznie czeka:tak: tralalalala już mnie korci :-D dlatego nie lubię ich tak szybko kupować ale do czwartku nie będzie mnie w mieście a to już za długo...

reklama
Basia... Wytrzymaj do wtorku :) plisss :-D jeśli pojawią się krechy to napewno będą bardziej widoczne niż jutro :))

witam! byłam dziś na konferencji, troszkę zmęczona ale ok. @ nie ma, do jutra powinna przyjść.

Widziałam, że w temacie wózki ostatnio, ja na razie oglądam kołyski :) pokoik dla dziecka będzie, ale w pierwszych miesiącach maluch i tak będzie z nami w sypialni. Łóżeczko się nie zmieści więc zostaje kołyska albo kosz na stojaku. To mi się spodobało :

Kołyska wózek kosz wiklinowy, karuzela gratis (2168861873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Obaby KOSZ MOJŻESZA + KOŁYSKA od ręki WAWA wys0zł (2158297389) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ach marzą mi się zakupy!:-D

hej lasencje :) jak mija popołudnie ja idę sobie walnąć kofeinki trochę ;-) byłam w mnieście :-D teścior leży i grzecznie czeka:tak: tralalalala już mnie korci :-D dlatego nie lubię ich tak szybko kupować ale do czwartku nie będzie mnie w mieście a to już za długo...

poproś faceta niech schowa teścik, wtedy na pewno po niego nie sięgniesz :-D

dzieki dziewczynki

ja jestem ostatnio starsznie senna .... juz najchetniej poszlabym spac,,,,,

czarni ehehhe mnie tez napewno bykusil

Moje Kochane ,
kupiliśmy dzisiaj mojemu mężusiowi juz nie dlugo garnitur na wesele, poplakalam sie jak wyszedl z przymiezalni taki on mi piekny jest....
moj dzien po malu ale bezstresowo mija.
zaraz mój Robert rzywiezie tesciowa z kosciola i bierzemy sie za pizze :D

Matyjasowa jak nie masz nic do roboty to ruszaj na kimkę. Lepiej Ci się zrobi :)

Aguś ta kołyska wiklinowa cudowa...!!! Kosz mi się mniej podoba :p

Grzanka to skoro się popłakałaś jak wychodził z przebieralni to jestem ciekawa jak będzie w dniu ślubu jak oboje się zobaczycie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
super kołyska :) mała wszędzie się zmieści :)
Żeby on jeszcze schował.... on już by mnie wysłał żebym dzisiaj robiła... he he
zobaczę jak to będzie dzisiaj temperatura mi wzrosła o 1 kreskę to już coś :)
jutro może jeszcze nie zrobię ale co pokaże poniedziałek uuuu sama nie wiem :)

Do góry