Ja także wszystkie miłe panie witam jest piękna pogoda aż chce sie żyć ja o 16 ze szkoły wróciłam a juz zdążyłam umyć 4 okna, odkurzyć cała chatę i umyć podłogi...hehe takiego zastrzyku energii dostałam ze hej a tak w ogóle zaczęły mnie mega piersi bolec... już tydzień przed @ i jajniki mnie kują
reklama
A
agacynda
Gość
A
agacynda
Gość
Jeśli się nie mylę to Crazy też się ten podoba... Ja choruję na ten
Crazy Girl
Fanka BB :)
Jeśli się nie mylę to Crazy też się ten podoba... Ja choruję na ten
Ja mam XA a to jest XQ podobne w sumie ;-)
A
agacynda
Gość
Aaa to widzisz ) moja Ciotka kupowała X-landera ale nie pamiętam który i wiem, że była mega zadowolona, ale niestety już odsprzedała...
matyjasowa
ja tez mysle o x-landerze hehehe
jak tam laseczki mija dzionek ??
my bylismy nad woda dzis jeszcze zamarznieta wiki fikala po lodzie
wogole mialam robione usg pecherzyk ma 7 mm (mial w czwartek) 5 tydzien ciazy zgadza sie z moimi obliczeniami . beta 189
jak tam laseczki mija dzionek ??
my bylismy nad woda dzis jeszcze zamarznieta wiki fikala po lodzie
wogole mialam robione usg pecherzyk ma 7 mm (mial w czwartek) 5 tydzien ciazy zgadza sie z moimi obliczeniami . beta 189
A
agacynda
Gość
Cześć Matyjasowa. ;-) co się działo, że w szpitalu byłaś?
X-lander jest naprawdę świetny, i taki wybór kolorów ;-D
A ja dzisiaj w pracy 4 godzinki tylko ;-) wczoraj była przesada więc dzisiaj zostało mi odpuszczone jeździliśmy z moim po naszym terenie i się nudziliśmy a teraz czas na relaks w postaci desperadosa i jakiegoś dobrego papu
X-lander jest naprawdę świetny, i taki wybór kolorów ;-D
A ja dzisiaj w pracy 4 godzinki tylko ;-) wczoraj była przesada więc dzisiaj zostało mi odpuszczone jeździliśmy z moim po naszym terenie i się nudziliśmy a teraz czas na relaks w postaci desperadosa i jakiegoś dobrego papu
matyjasowa
a musialam poodpoczywac heheeh
plamienie mialam i bol brzucha ...ale jest ok
za 2 tyg wizyta u swoejej lekarki
plamienie mialam i bol brzucha ...ale jest ok
za 2 tyg wizyta u swoejej lekarki
reklama
A
agacynda
Gość
No to dobrze, że już lepiej... Ale masz fajowski pęcherzyk Matyjasowa hihihihi oby się zdrowo rozwijał