reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agacynda zakumpluj się z nimi :tak::tak: a mieszkają wyżej czy niżej?
Andzia każdą chyba boli trochę na początku ciąży. Ja też tak panikowałam, wcale niepotrzebnie, a teraz mam do siebie żal, że może przez te moje histerie zaszkodziałam maluchom... a nie ważne... Ciesz się kobitoooooooo :-)

a Crazy w którym cyklu.. no ciekawa jestem.. któraś z was pamięta?

Ja już mam dosyć wyczekiwania. Zapisuje się na fitness i od jutra zmieniam mój tryb życia i wcale już nie mam zamiaru się zamartwiać. Tylko tyle, że muszę o tych cholernych lekach pamiętać... bo 3 rodzaje w różnych dniach cyklu... masakra. Jutro mnie nie będzie jadę po pracy do mamci do Częstochowy i wracam dosyć późnawo. Muszę iść do fryzjera, (a tam tylko chodze do swojego), bo już na oczy nie widzę tak mi grzywka urosła...:szok:

co do kwasu to też łykam od Bożego Narodzenia. W sumie w cyklu grudniowym się już nie zabezpieczaliśmy... więc teraz biegnie mój 3 cykl starań... ech....

Melena- Możesz łykać witaminki dla przyszłych mam nie zaszkodzą ci a podobno pomagają w zajściu w ciążę bo normują bardzo dobrze wszystkie witaminki i mikroelementy w organiźmnie co sprzyja dzidziusiowi:tak:

Kropko mieszkają napewno wyżej, ale nie wiem czy piętro czy dwa bo ja mieszkam na parterze :-)
U nas jest 4 cykl teraz... Tylko, że podejrzewam, że już stracony.

Hey dziewczyny. Ja tylko na chwile bo właśnie weszłam do domu, oczy mi się zamykają...a tu albo nauka czeka albo łóżko...
Gratuluję bardzo serdecznie Crazy Girl i Andzi19 z okazji II :) Baaardzo dobre wiadomości dzisiaj nam przyniosłyście :)
Rośnijcie sobie zdrowo i bezproblemowo :)

Agacynda ee to masz fajnie... :-D Kurcze to jesteś o cykl wyżej niż ja... ciekawe jestem kiedy nam się uda... ale w końcu przecież nie masz tego okresu... może jeszcze nic straconego :)

Może do listy małpowej wpiszmy jeszcze, który to cykl starań? Co wy na to?

Agacynda ee to masz fajnie... :-D Kurcze to jesteś o cykl wyżej niż ja... ciekawe jestem kiedy nam się uda... ale w końcu przecież nie masz tego okresu... może jeszcze nic straconego :)

Może do listy małpowej wpiszmy jeszcze, który to cykl starań? Co wy na to?
czemu nie :) tylko teraz na której stronie jest nasza lista ?

reklama
Hehe możemy wpisać to do LISTY MAŁPOWEJ heheheh :D

Basia to my już jak weteranki kurczę! zawsze najpóźniej się wykruszamy stąd :p

Do góry