reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Dziewczyny każda z nas zobaczy upragnione II
edyta01
Czekamy na czwarty cud
dziewczyny dostałam dziś telefon w sprawie pracy...placówka (żłobek terapeutyczny) otwiera się w czerwcu...wtedy to ja będę miała piękny brzuszek przecież hehe
Przyjelas oferte ?? ja mysle ze wszystkie w czerwcu bedziemy chodzic z brzuszkami
Czarni
matka wariatka :D
he wracamy do wspomnień kawka wypita a do niej prenumerata gazet m jak mama które kupowałam jak byłam w pierwszej ciąży fajnie powspominać
no ciekawa jestem czy na 3 urodziny mojej córci w czerwcu będę mieć brzuszek
no ciekawa jestem czy na 3 urodziny mojej córci w czerwcu będę mieć brzuszek
lanjaa
Aga mama Julii
Matko ciągle mi się wydaje ze mi coś leci i do kibelka latam sprawdzać a tam nic...wykończe się
Czarni
matka wariatka :D
kobietko spokojnie bo jeszcze do szpitala nam pojedziesz dla nerwowych nic tam czerwonego lecieć nie będzie;-)Matko ciągle mi się wydaje ze mi coś leci i do kibelka latam sprawdzać a tam nic...wykończe się
Przyjelas oferte ?? ja mysle ze wszystkie w czerwcu bedziemy chodzic z brzuszkami
umówiłam się na rozmowę, żeby obczaić co i jak. Może kiedyś będę tam pracować, kto wie
reklama
A
agacynda
Gość
Aguś przyjmuj ofertę ! kto wie, może to będzie to :-)
Basia ale fajnie
Super, że macie Dziewczyny doświadczenie już z maluszkami. Ja się zastanawiam jak będzie mi szło heheh
Basia ale fajnie
Super, że macie Dziewczyny doświadczenie już z maluszkami. Ja się zastanawiam jak będzie mi szło heheh