reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Edytka ona jest chyba z 1996 bądź 1 roku mi ją pożyczyła mama Natki bardzo fajna. Masz nawet opisane jakie dania wprowadzać i o jakiej konsystencji. Trochę archaiczna ale podstawowe rzeczy są fajnie opisane.

Dziewczyny a robicie testy płytkowe czy takie w penie na które się sika??

Ostatnia edycja:
Edytka ona jest chyba z 1996 bądź 1 roku mi ją pożyczyła mama Natki bardzo fajna. Masz nawet opisane jakie dania wprowadzać i o jakiej konsystencji. Trochę archaiczna ale podstawowe rzeczy są fajnie opisane.
umnie jest napisane że pierwsze wydanie ksiażki było 1990 roku a edytowane ostatnio 2005 rok

Ja narazie uciekam ...musze wykapac malego i zrobic kolacje dla moich robaczkow ;-)

Czarni dzieki za linka :-)

No to z 1990 oku wiem, że MOnika ją miała jak rodziła synka który dziś chodzi do gimnazjum stąd wiem że jest wiekowa
ale naprawdę jest wartościowa dla początkujących mam

reklama
też uciekam dać małej wziewy i do mycia ją wrzucić :-D by się wymęczyła i szybciej poszła spać :)

jest bardzo przydatna a szczególnie dla tych co nie mają dzieci bo ciąża poród i wychowanie dzieci nie zmienia sie od lat :)

Do góry