reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
salior- zanosi sie do laboratorium wypociny meza w kubeczki i czeka sie na wynik, dowiedz sie gdzie w Twojej okolicy badaja nasienie, ponoc mozna w pol gdz tylko dowiesc

crazy girl mój maż robi przy lakierach dzis musiał zostac po pracy i uwierz mi ze wrócił naćpany :-D śmiac mi sie chciało wiem głupie to ale jest to bardzo niebezpieczne sama mu dzis zwróciłam uwage że jak tak dalej bedzie to wysle go na badania bo na żołnierzyki tez to wpływa. jak bedziesz w ciazy od razu na zwolnienie lekarskie z tym nie ma żartów mimo że mają tam jakieś maski ale one nic nie daja

Ja pracuję w firmie medycznej. Robimy bardzo skomplikowane rzeczy na które nakłada się przeróżne lekarstwa (również mikstury nie z tej ziemi) a najgorsze są te chemikalia do dezynfekcji..
Jak tylko się dowiem to będziemy kombinować w pracy.. Niestety jesli mi nic nie znajdą :innego: to mnie zwolnią...
O Boższze jak ja piszę!!!!!!! Pisze jakbym była w ciąży a przecież tu taka nie wiadoma..:shocked2:

Także poprawka: Gdybym była w ciąży to musieliby mnie przenieść albo by mnie zwolnili bo do 3 miesiąca mogą...

no to nie ciekawie mój maż też ma do czynienia z rożnymi dziwnymi rzeczami lakiery chemikalia wszystko to co jest potrzebne do produkcji sztucznej skóry i mam nadzieje ze to nie bedzie miało za bardzo wpływu na niego...

jak już będziesz miała pewność od razu na L4 pracę zatrzymasz i ciąże ochronisz

Ostatnia edycja:
Także poprawka: Gdybym była w ciąży to musieliby mnie przenieść albo by mnie zwolnili bo do 3 miesiąca mogą...

Kochana, nie mogą Cię zwolnic, chyba że Ci się umowa zaraz kończy to nie przedłużą jak będziesz w mniej niż 3 miesięcznej ciąży.
Ja właśnie chcę zajśc teraz bo w czerwcu mi się kończy umowa. Jeśli się uda to przedłuża ją do dnia porodu.

wszystko zależy od lekarza ... niby do 16 tygodnia nie dają bo do tego czasu można stracić ciąże ad od tego 16 mówią że niby donoszona i reszta to z górki..... ale jak lekarz jest normalny to wszystko idzie załatwić

Ale ja mieszkam w Irlandii a tu jest niestety inaczej.. U nich tak właśnie jest.. :crazy:

Wiecie co zaraz padnę - tak mnie piecze w krzyżu że szok... tego to już sobie nie ubzdurałam...ale dlaczego bolalby mnie tak kręgosłup?

Ale ja mieszkam w Irlandii a tu jest niestety inaczej.. U nich tak właśnie jest.. :crazy:

Wiecie co zaraz padnę - tak mnie piecze w krzyżu że szok... tego to już sobie nie ubzdurałam...ale dlaczego bolalby mnie tak kręgosłup?

uuuu to ja myślałam że w Polsce to tam jednak jest inaczej. A co do kręgosłupa to wiesz ja nie wiem co ty z nim robisz :-D

reklama

właśnie się zastanawiam na ile można sobie takie rzeczy wmówic..wczoraj się śmiałam że też chcę żeby mnie bolał..a dziś na prawdę boli!!! jestem w szoku:szok:

Do góry