Czarni
matka wariatka :D
dokładnie cud narodzin
nie mam pojęcia nawet nie wiem gdzie to można zrobić <
nie mam pojęcia nawet nie wiem gdzie to można zrobić <
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
crazy girl mój maż robi przy lakierach dzis musiał zostac po pracy i uwierz mi ze wrócił naćpany śmiac mi sie chciało wiem głupie to ale jest to bardzo niebezpieczne sama mu dzis zwróciłam uwage że jak tak dalej bedzie to wysle go na badania bo na żołnierzyki tez to wpływa. jak bedziesz w ciazy od razu na zwolnienie lekarskie z tym nie ma żartów mimo że mają tam jakieś maski ale one nic nie daja
Także poprawka: Gdybym była w ciąży to musieliby mnie przenieść albo by mnie zwolnili bo do 3 miesiąca mogą...
Ale ja mieszkam w Irlandii a tu jest niestety inaczej.. U nich tak właśnie jest..
Wiecie co zaraz padnę - tak mnie piecze w krzyżu że szok... tego to już sobie nie ubzdurałam...ale dlaczego bolalby mnie tak kręgosłup?
Wiecie co zaraz padnę - tak mnie piecze w krzyżu że szok... tego to już sobie nie ubzdurałam...ale dlaczego bolalby mnie tak kręgosłup?