reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Staram sie juz od czerwca i nic. lekarz zadnych badan nie chcial zrobic jak juz ktos wyzej pisal tylko kazal sie kochac. Zrobilam je na wlasne zyczenie i wyszlo. prolaktyna zawyzona. Zbijam miesiac norprolackiem i spadla do 12 ng. Mierze temp od 13 lutego (wtedy dostalam ostatni okres) i wypatruje skoku. Nie potrafie badac szyjki. :no:

reklama
czesc dziewczyny ja dzisiaj 30dc oczywiscie znalazłam w domu test ciążowy oczywiscie zrobilam w pracy z nieporannego moczu i oczywiscie wynik negatywny ale ja jestem głupia!!!!
fuck kręgosłup boli i teraz mnie zemdlilo po kanapkach
ale cos mi sie zdaje ze @ przyjdzie

a Oliwia dzisiaj urządziła popis jak wychodziłam z domu Boże jak ja pragnę być w ciąży chociażby ze względu na nią! serce mi pęka jak sie tak przyczepia do nogi i płacze mama nie odchodź mama czy wrócisz?

Skąd ja to znam :-( U mnie tak samo.. Na szczęście chodzę do pracy na 7.30 to nie ma tragedii ale jeszcze jakis czas temu chodziłam póżniej i wtedy to były popisy....

Crazy Girl jedziemy na tym samym wozku :-p

Oj jedziemy jedziemy ;-):tak:

Ale miałam dziś sen, ze II krechy zobaczyłam:-Dale jakoś obawiam się ze nic z tego, nie mam objawów oprócz normalnego poddenerwowania przed @:-(no nic w niedzielę chyba zatestuję:-p
Mi też to się śniło...:-p

Ja mam takiego lenia że szok:eek: Od tygodnia...ehh.. Byłam w ogóle u lekarza dziś z małą bo kaszle i przy okazji zapytałam go (bo się martwię oczywiście) czy moja praca jest niebezpieczna ze względu na te chemikalia i powiedział że przez jeszcze 2-3 tygodnie nie mam się co martić o ile coś tam w brzuszku siedzi.. dopiero póżniej powinnam rozważyć przeniesienie lub rezygnację.. to przynajmniej bede mogła spokojnie pracowac przez ten czas "oczekiwania" do testowania ;-)

Aha ktoś tu pisał że o przesuniętej owulacji.. Moja przesunęła się o półtora tygodnia!

Staram sie juz od czerwca i nic. lekarz zadnych badan nie chcial zrobic jak juz ktos wyzej pisal tylko kazal sie kochac. Zrobilam je na wlasne zyczenie i wyszlo. prolaktyna zawyzona. Zbijam miesiac norprolackiem i spadla do 12 ng. Mierze temp od 13 lutego (wtedy dostalam ostatni okres) i wypatruje skoku. Nie potrafie badac szyjki. :no:

no z mierzeniem to trzeba kilka cyklów żeby wiedzieć dokładnie kiedy jest przyrost kiedy spadek jaka jest normalna temperatura ale dasz radę. z szyjką nie jest tak źle grunt to ją znaleźć potem już tylko patrzeć otwarta zamknięta twarda rozpulchniona :)

crazy girl mój maż robi przy lakierach dzis musiał zostac po pracy i uwierz mi ze wrócił naćpany :-D śmiac mi sie chciało wiem głupie to ale jest to bardzo niebezpieczne sama mu dzis zwróciłam uwage że jak tak dalej bedzie to wysle go na badania bo na żołnierzyki tez to wpływa. jak bedziesz w ciazy od razu na zwolnienie lekarskie z tym nie ma żartów mimo że mają tam jakieś maski ale one nic nie daja

Nie zrazam sie :-) zawsze to krok do przodu. Z czasem sie naucze. Najgorsze chwile jednak zawsze wtedy gdy przychodzi @. jak sobie z tym radzicie? ja strasznie to przezywam.

sailor- witaj, moja koleżanka miała podwyższoną też i również starała sie długo bez skutku..musiała brać leki, po których źle się czuła bardzo, ale zbiła i zaszła w ciążę

ja to już mam taką monotonnie okres czekanie dni płodne czekanie i okres jest przykro zawsze cały dzień spędzam w łózko i psioczę na mojego M ale potem juz jest luz jak pomyśle sobie że już nie długo znowu będzie szansa i czas bardziej zmysłowych owocnych przytulanek :tak:

reklama
agrafka_7

Ja biore norprolac kosztuje duzo ale dobrze sie po nim czuje i na mnie dobrze dziala.

Dziewczyny czy ktoras wie jak wyglada badanie nasienia i ile kosztuje?

Myslimy o tym z mezem.

Do góry