reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja robilam o czulosci 25 :)
agus to cos jak te bobo strumieniowe one tez maja taka czulosc .... a jak masz 21-28 to najblizszy @ kiedy mas zten co w tabelce naszej ???
witaj esmerlda:)

w niedziele mam 21 dzień, ale myślę że będzie dłużysz cykl skoro owu miałam ok 18,19 luty. Tego 3 marca będzie 27 dzień :)

reklama
Cześć Kobietki :)

Aguś ja mam termin @ na 4.03, więc dzień po Tobie. Ale jakoś mam mało wiary w to, że coś z tego będzie...

W zeszłym miesiącu widziałam u siebie sporo objawów mimo, że wiedziałam, że nie było takiego zbliżenia, które mogło by skutkować ciążą i to tylko objawy przed @. Teraz myślę, że albo coś nie tak ze mną, jakieś zapalenie przydatków, może silniejsze pms, albo sama już nie wiem...dziś jadąc do pracy nagle poczułam ból w podbrzuszu bardziej na prawo (mimo że zwykle kłuje mnie lewy jajnik - podczas owu) i dość mocno, ale po kilku minutach przeszło. Byle nie jakaś torbiel (bo ja to trochę hipochondryczka jestem ;p). Piersi po bokach też już mnie bolą jak dotknę, więc pewnie przyjdzie @ :-/

Matyjasowa fajnie, że wszystkie testy wyszły pozytywnie :)

no niestety tak :( tylko, że wcześniej nie czułam, żeby aż tyle dni naprzód i w zeszłym miesiącu właśnie wcześniej już i to mocno. Myślałam już o podwyższonej prolaktynie. Rok temu zrobiłam sobie badanie na prl i wyszło 13 w połowie normy, jakoś wydaje mi się, że jednak nie ta prolaktyna. Ale wtedy, kiedy poroniłam, też mnie bolały (tylko nie wiem od którego momentu bo nie planowałam, więc nie zwracałam uwagi na żadne objawy).Pamiętam tylko, że aż mi się źle spało przez ból piersi.

Najgorsze, że podobne objawy mogą być na @, jak i na ciążę. Najlepiej wyłączyć myślenie, ale to niestety trudne...

Zmykam do przyjaciółki na pogaduchy, zajrzę późnym wieczorkiem :)

ja też w zeszłym roku robiłam wyniki prolaktyny i były w normie...

Wesoła kobietko to może coś jest na rzeczy? ;-)

hejka!
a czy z wczesną ciążą od razu boli kręgosłup? Mgielka, Ciebie boli? Ja też u siebie doszukuje symptomów :p ale nie będę pisac zeby nie zapeszyc. monitoruję cykl na stronie 28dni fajna sprawa..:)

Podobno tak bo wlaśnie o tym czytalam.. Czytalam ponieważ od kilku dni sama mam bole w krzyzu i w ogole nasiliły sie. Brzuch mnie pobolewa praktycznie od owulacji ale dziś to już przesada.. boli mnie po jednej stronie - czasem po srodku...

A tak w ogole to zaraz po przebudzeniu rano zaczął mnie pobolewac brzuch i jak poszłam siusiu to tak zaczęlam drżeć - ręce mi drżały zwłaszcza ale niedługo przeszło.. Ogólnie to ten brzuch tak co chwilę daje o sobie znać.... Trzymajcie kciuki żeby to było to plis :)

Ostatnia edycja:
Crazy trzymam kciukasy żeby to było to... ;-)

ja też mam bóle w krzyżu... no cóż w niedziele się wszystko wyjaśni.

reklama
Do góry