reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja za Was też trzymam kciuki :) Miłego wieczoru :)

Aha mam prośbę do tych Kobiet które już mają II - piszcie swoje dolegliwości :)

reklama
Za NAS to dobre określenie Aguś :) myślę, że tutaj warto ilość staraczek dostrzegających objawy warto pomnożyć razy 2 :D

Crazy dobrze mówi, polać jej :)

ale nabazgrałyście dzisiaj :D ja nie dawno wróciłam bo musiałam jechać kupić inhalator..... bo ten co pożyczyłam musiałam oddać już jesteśmy po inhalacji zaraz idę coś wszamać i lulu :)
witam Esmeralda

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????

mnie tez boli kregoslug a wlasciwie kosc ogonowa bardziej w tej okolicy
crazy i wesoła kobietko kiedy macie termin @

Ostatnia edycja:
Basia napewnooo:))

a mój młodszy brat wylądował dzisiaj we wrocławiu w szpitalu wojskowym z lewostronnym paraliżem twarzy ;-( i potrzebna mu tygodniowa lub dłużej terapia sterydowa...

bankowo sie doczekacie :) wkoncu czekam na was ehhehehehe
agacynda to nieciekawie z bratem oby to mu szybko przeszło
ja siedze w pracy i zasypiam powoli..... mysle ze jeszcze troche i pojde spac:)

reklama
mój kolega kiedyś miał coś podobnego i został z paraliżem twarzy po dziś dzień.mam nadzieję, że mu terapia sterydowa pomoże :(

Do góry