reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hejka

Anuszkowo........@16.02.2012
gusiaczek_p.......@20.02-22.02.2012
Matyjasowa......@ 21.02.2012
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Czarni.................@04.03.2012/07.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012

jak tam dziewczynki ??
agacynda anuszkowo i chyba anna2101 mialy dzis testowac????????? jakies dobre wiesci????

reklama
@ dziś przyszła, a tu do szkoły trzeba jechać :/ do tego non stop pada. I muszę zabrać ze sobą Alę. Ale mi się nie chce. Najchętniej zostałabym w łóżku, cały dzień.
Ja odpadam na jakis czas, bo nie wiem jak tam się ułożą wyjazdy M. Ale zazwyczaj mamy takie szczeście, że jak M. przyjeżdża to dostaję @
trzymam kciuki za testujące.

hej :)
kropko ja w tym miesiącu dostałam te leki i tak samo od 5 dnia do 9 kiedys juz brałam te leki nic mi po nich nie było a same w sobie sa bardzo dobre bo na pewno będziesz miec owulacje i warto je brac.
jak tam dziewczyny testujące?

hejka, też już czekam na wieści, udało się??

ja od paru dni badam szyjkę macicy i dziś jest zmiana, nie czuję takiego twardego guzka, czyli blisko do owulacji?? Śluzu jednak nie ma...:confused2: musi być ciągnący się??

Ja rowniez czekam na wiesci z testowanka :tak:

Agus ja to sie nie znam na badaniu szyjki ale wiem ze Kinga sie zna...musisz poczekac az on zawita i Ci odpowie...a co do sluzu musi byc ciagnacy i wyglada jak bialko jajka kurzego ;-)

dziewczyny nie wytrzymalam zrobila przed chwila test ....... jest druga kreska ale bardzo blada ale jest doslownie taka blada ale ja widze ... zobaczymy co maz powie jak przyjedzie .... zrobilam tesciowa bo zobaczylam ze sluz mam gesty bialy lepki i lekko rozciagliwy ..... jejku moze jednak:):):):) ehprawdzie nie z porannego moczu kurde obym sie nie nakrecila teraz eheheheh

Matyjasowa ale super wiesci...w sumie mialas za dwa dni testowac,wiec sadze ze dlatego wyszla jasna...:-) a mozesz wkleic nam zdjecie testa ??

no wlansie probowalam ale to jest cien wiec nic nien widac jak sie zdjecie zrobi .... ale szok ..... kurde zobaczymy za dwa dni czy @ mnie nie odwiedzi wtedy bede miala wieksza pewnosc ....narazie sie boje

Matyjasowa mysle ze jakbys zrobila testa z rannego moczu to kreseczka bylaby troszke ciemniejsza ;-) a jakiej czulosci test robilas ??

reklama
Do góry