reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A poza tym dziewczyny bo zapomniałam to dodac z Oliwią też nam trochę zeszło zanim zaszłam i wiecie że miałam taki czas depresji bo myslałam że jestem po menopauzie dosłownie byłam mega przekonana o ty a jeszcze w tedy leciało w telewizji u ewy Drzyzgi młode dziewczyny po menopauzie i ze mną już było koniec i naprawde też było ciezko i wiecie że zaszłam w ciąze i nawet o tym nie wiedziałam :D byłam juz tak przekonana ze nie moge miec dzieci ze olałam to całkowicie potem zaczęłam wage gubić skończył sie okres który wyjaśniłam sobie że okres zatrzymał sie przez to że za szybko waga mi zleciała a potem niespodzianka jestem w ciązy. Czesto sobie tłumacze że powinnam coś sobie wbic i wtedy sie uda ale jest to teraz cieżkie do zrobienia....

reklama
No nie czarni jaka historia z tym guzem :eek: Jejku chyba bym zabiła mojego lekarza jakby mi coś takiego oznajmił:wściekła/y::-D Swoją drogą niezły sposób:-D no nieeeee :-D:-D:-D

u mnie z wiki tez byl problem 8 miesiecy jakos .... az w koncu powiedzial ost miesiac i idziemy na konkretne badania i co jeden w sumie strzal w dniach plodnych i zaszlam .... eheheheh

zobacz czego sie nie robi i skutkuje :)
a poza tym mozna sobie zrobic wyniki nie wiem jak to dokładnie sie nazywa ale podają ci najpierw coś potem pobierają ci krew i na tej o to krwi przeprowadzają badania czy to pod wpływem stresu nie można zajsc w ciąze

Ja czasami sobie wbijam do głowy,że chyba jestem bezpłodna.... zobacze jak mi ta prolaktyna i tarczyca wyjdzie... jak dobrze, to ja już sama nie wiem chyba naprawdę moja psychika tak działa. Popisałabym sobie jeszcze z wami, ale znowu po przerwie wracam do mojej ulubionej materii - postępowania sądowo-administracyjnego :wściekła/y: Miłego, sobotniego wieczorku życzę

U nas było tak że staraliśmy się 8 miesięcy i nawet miałam cykl monitorowany, lekarz stwierdził że pęcherzyk nie pęknie i nie dojdzie w tym cyklu do owulacji, wiec nie myśleliśmy wogóle że "robimy dzieciątko" no i z tego nie myślenia wyszedł Piotruś- wielkie to było dla nas zaskoczenie.

A co do ruchów to na początku czułam jakby bulgotanie a pierwszy kopniak dokładnie poczułam na wakacjach, rano się przebudziłam i położyłam dłoń na brzuch i w tym momencie dostałam kopniaka lekkiego. Potem z dnia na dzień było tych kopniaków coraz więcej.
W późniejszym czasie to brzuch jakby falował, i przyjmował dziwne kształty :-D No i pamiętam że bardzo często mały kopał mnie w żebro:-)

Kropka, tak pierwsze starania, czekamy na pierwszego dzidziusia ;) jestem rocznik 86 :)

Tyle żeście dziewczyny przeszły..ja dopiero zaczynam, oby od razu się udało bo to bardzo dobry moment, no ale...los czasami nie jest tak łaskawy...

Moje przyjaciółki mimo że w moim wieku bądź starsze o dziecku jeszcze nie chcą słyszec..nie mam z kim nawet pogadac.. dobrze że są takie fora :)

Ja też niestety mam mało koleżanek w moim wieku, co mają albo chcą mieć dziecko. Fakt, forum, to dobra rzecz :tak:

Siedziałam sobie tak w łóżeczku, czytałam i jakoś tak mi się przysnęło od 19 30 chyba i teraz się obudziałam. Ja nie wiem co ja dzisiaj z tym spaniem.... :szok: ile można spać! :zawstydzona/y:Jeść mi się zachciało i co wstawiłam frytki :-) bardzo zdrowo :-p M w Tarnowie, to nie opłaca mi się dla samej siebie robić czegoś wymagającego.

Któraś z dziewczyn o ile się nie myle bierze clostillbegyt albo będzie brała? Jeśli bierze to jak się czuje po nim, a jeśli nie to kiedy ma brać i w jakiej dawce? Ja od 5 dc czyli od poniedziałku do 9 dc 1x1 dziennie... zobaczymy o bym nie powodował żadnych skutków ubocznych.

reklama
cześć dziewczynki
ja po imprezie własnie... zmywarkę wstawiłam wiec mam porządek już.
Idę spać
miłej niedzieli już życzę!! :tak:

Do góry