reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

askhe oby cie sie wszystko ułozylo jak sobie zaplanowalas :*

a ja wam powiem ze przegladam tabelke z moja @ i po wyliczeniu cykle mam co okolo 26-27 dni a nie jak wczesniej myslalam ze co 25...... takze @powinnam dostac chyba w niedziele....:(((( jeszcze musze czekac

reklama
matyjasowa musisz być dobrej myśli to podstawa... może @ nie przydzie i będzie wszystko oki, a nawet gdyby co to przecież staranie się też jest fajne jak nie w tym cyklu to uda się w kolejnym:* tylko nie wolno się poddawać:)

hehe wiem wiem ze nie wolno tym bardziej ze to nasz pierwszy cykl tyle ze od lutego mam zamiar wypisac moje dziecko z przedszkola(prywatnego - juz zkasa nie wyrabiamy)i jakbym zaszla bylabym spokojniejsza :)

a co porabiacie dziewczynki na codzien ??

ja właśnie teraz jestem w pracy:) i robimy z maluchami kurke z origami:) (maluchy mają 2 i 3 latka), a po pracy zajmuje sie moimi maluchami w domku więc dzieci to cały mój świat jak na ta chwilę;).
Prywatne przedszkole to naprawdę dużo pieniędzy kosztuje, a nie myslałaś by zapisać dziecko do normalnego przedszkola? choć jak planujesz maleństwo to może być później ciężko (dzieci właśnie październik - grudzień najwięcej chorują gdy chodzą do przedszkola)

askhe to widze kontakt z dziecmi masz caly czas
moja chodzi do prywatnego tylko dlatego ze jeszcze nie skonczyla 3 latek ( dopiero w marcu) nie dostala sie do zlobka panstwowego a doprzedskzoli przyjmuja tylko jak dziecko ukonczy 3 latka przynajmniej u nas w miescie tak jest ....moj maz akurat wyjechal zagranice tzn teraz juz jest i szuka pracy tu .....noi .... teraz ja zapiszemy do przedszkoli w miesice mam nadzieje ze sie dostanie gdzies:)

ja siedze w pracy tez..... do 19 masakra do tego studiuje zaocznie ale to juz koncowka hehehe

i wiadomo dom dziecko maz heheeh zycie

a co fajnego studiujesz? u nas to zalezy jakie jest dziecko i ile jest chętnych dzieci do przedszkola. 2,5 latki są przyjmowane dopiero wtedy gdy są wolne miejsca. ja mam teraz dwie godziny na odpoczynek bo dzieciaki poszły spać:)

socjologie-zarzadzanie zasobami ludzkimi

a ty jestes na zaocznych ?? jaki kierunek ??

no u nas tez zalezy od miejsc wolnych ... a z tym kiepsko ....

siedze i caly czas sie schizuje ....masakra

ja licencjat skończyłam z pracy socjalnej a teraz jestem na studiach podyplomowych na oligofrenopedagogice. A Ty lepiej nie myśl za dużo (wiem to nie jest łatwe), bo stres (czy się udało czy nie) też swoje robi. Na pewno będzie wszystko ok. to dopiero pierwszy cykl starań więc to początki. Jeśli Ci się udało to jesteś naprawdę szczęściara :) Bo łatwiej trafić 6 w totka niż w pierwszym cyklu zafasolkować (ja właśnie tak się pocieszam);-)

reklama
Matyjasowa, @ nie pojawiła się jeszcze. Dziwne, nie? już od 4 dni powinna być :| śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży dlatego nie ma okresu :)) hehehe

dzisiaj w nocy mi się nudziło i zadzwoniłam do wróżki hehehehehehehehehehe kurczę jak można naginać prawdę to aż szok. powiedziała mi, że zajdę w maju hehehehehehehehe

ja na codzień też studiuje technologię żywności... :| przekichany kierunek.

Do góry