reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

matyjasowa a na co ty kobieto czekasz? ciesz się jak szalona :-D jesteś w ciąży szczęściaro !!!! :-D:-D:-D:-D
Gratuluję z całego serca i życzę spokojnych 9ciu m-cy :-)

heheh jakos boje sie cieszyc jeszcze ... nie wierze ze udaloby sie nam za pierwszym razem .... o corcie staralismy sie jakos 8 miesiecy .....
kurcze no .... chyba ze dzis powtorze test ..... brzuch mnie boli coraz mocniej wiec obawy jeszcze mam ze @ nadejdzie....

reklama
matyjasowa gratulacje?!:-)
Ja mam dzisiaj 30dc, narazie temperaturka wysoko 37-37,4, ale przy moich nieregularnych @, to juz sama nie wiem kiedy testować...;)
W poprzedniej ciąży pozytywny test był dopiero z 2 tyg po terminie @...
Zaczęłam merzyć temp., ale OCZYWIŚCIE od połowy cyklu , więc "wiem, że nic nie wiem" - bo gucio z tego wykresu wynika...:-D

matyjasowa - myślę, że już można ci gratulować:-)
Suwaczki masz z prawej strony ekranu. Kliknij i na stronie wybierz odpowiednia okoliczność. Potem link wklej do sygnatury
:)

Ostatnia edycja:
matyjasowa po ciuchu gratuluję i chyba jednak masz się z czego cieszyć, czy słabiutka czy nie, ale II kreseczka jest:-)

a ja nie wytrzymałam i dzis się testowałam, negatywny, teraz tylko czekam na @ bo od paru dniu mam objawy jak przed @ i doszły jeszcze dodatkowe a tu nic

matyjasowa gratki ;-)

ja jeszcze nie robiłam testu,boję się, że wyjdzie neg.
Słońce, odwlekając niczego nie zmienisz, rób test będziesz przynajmniej wiedziała. Albo ogromna radość albo oszczędzisz sobie zbędnej nadziei i przygotujesz psychicznie na następny cykl. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

agacynda jeśli jesteś już po terminie @ to myślę, że test będzie wiarygodny. A lepiej jednak wiedzieć niż tkwić w niepewności.
Trzymam kciuki za II
Nie mogę się już doczekać kiedy i ja będę wypatrywać dwóch kreseczek na teście! Nigdy jeszcze nie testowałam! To musi być cudowne uczucie! :-)

Julianko widzę że podobnie jak i ja również masz Aniołka. Z tym ze Twój z 10 tygodnia a mój z 12. W takim razie jak się o nim dowiedziałaś skoro nie testowałaś?

reklama
No dzisiaj miałam dostać @... Jutro albo w środę zrobię. troszkę się niepokoję bo nie chce po raz kolejny oglądać jednej I.

Do góry