reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

mgielka2008
Kochana tak mi przykro... smutno mi się zrobiło jak przeczytałam że pojawiła się u Ciebie @... :(
Ja dzisiaj przechodząc między regałami wpatrywałam się w akcesoria dla malutkich dzieciaczków i jak sobie przypomnę
to plakać mi się chce że ja nie mogę takich kupić.... :(

Ineska7
również mi przykro.. :(

zonqa
również... coś te cholerne @ są okropne !

Dzisiaj praca... nawet dobrze było, i troche kaski wpadło a na zająca od szefowstwa dostałyśmy po 300zł w kopercie :D
Dzień jak co dzień moja @ daje mi w kość krwawie jak .... nie powiem co ... :(
nadrabia cholerka za marzec bo było skąpo....
ja chce dzidzi ... JAk ja pragnę zostać w końcu mamą, dzisiaj rozmawiająć z narzeczonym usłyszał jak małe dziecko "marudzi" swoim językiem :) i przez telefon mi mówi "ale małe pewnie sie wierci u mamy bo marudzi ale jaki fajny głosik ma"
no i masz.... a ta mamusia sobie szła z pędraczkiem ślicznym
Kiedy na mnie przyjdzie czas ?
smutno mi :(

Marcepanowa
niech sie chociaż Tobie uda i innym staraczką które mają bliski termin @ !!!

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze powiem wam że nieporafie sobie znaleśc miejsca, tak strasznie mi szkoda, ale co zrobić, czuje że nic mi się nie układa jak powinno, chciałam zajść w ciążę, żeby poświęcić więcej czasu córce którą posiadam już, żeby nie martwić się że szefowa która wiecznie coś kombinuje i oszukuje mnie nie zwolniła, żebym mogła więcej poświęcić czasu na naukę, kurczę jakie to złe powody prawda? oczywiście tez chciałam mieć drugie bobo, ale narazie kocham tylko oliwcię, tak strasznie mnie to boli że ona cierpi jak mnie nie ma ehhh
zły ten dzień dzisiaj miałam taką nadzieję .....
a mąż wyjeżdża na kurs 6 miesięczny więc tyko niektóre wekendy przyjedzie nawet nie wiem czy jest sens brac clo...
pa kochane

mgiełka
,nie smutaj sie tak bardzo chyba każda z nas tak samo pragnie mieć bobo ...
ja widze jak mój marzy i pragnie mieć dzidziusia a ja nie mogę zajść w ciąże :(
damy rade jakoś sobie poradzimy i będziemy w końcu mieć swoje pociechy :)

Monia gratuluję!!!!! jupi wreszcie się którejś udało bo naprawdę zaczynało być nieciekawie z tą listą :/ dbaj o siebie i czekamy z niecierpliwością na pierwsze usg :D

Krolewna teraz Twoja kolej :p teściki nieraz wychodzą negatywnie nawet po terminie @ więc lepsza będzie ta beta, o której piszesz - 3 testy sikane i jest koszt jednej bety więc nie taka tragedia wcale :p

a u mnie nadal nic się nie dzieje, @ brak, zero bóli (czasem lekkie coś i tyle) i test LH nadal pozytyw - ehhhhh skoro to LH mam na tak wysokim poziomie, czemu nie mogłoby się podzielić z progesteronem???!!!!!!! hehehe tak więc póki nie mam okresu nie przepiszę się na liście bo nie wiem, gdzie miałabym się umieścić

Wszystkim Wesołych Świąt życzę, której tu już z nami nie będzie :)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
K@ti@...................@29.03.2012 (12)
królewnazmarcepana..@02.04.2012
m_monia................@ 04.04.2012 (3)

Agacynda...............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.04.2012 (6)
Agus_86.................@01-06.04.2012 (2)
Puszka.................@09.04.2012(3)
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Anke24.................@13.04.2012(3)

Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@18.04.2012 (4)
Columbina............@ 18.04.2012
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
Sailor_moon.......@21.04.2012 (10)
czarni..................@22.04.2012 (19)
Bzibziok................@24.04.2012(7)

malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Mynia...................@ 28.04.2012 (2)
Pyscek .................@02.05.2012 (11)
Ineska7..................@01-03.05.2012
Zonqa.....................@03.05.2012
Grzanka..................@5.05.2012 (5)
Mgiełka2008...........@06.05.2012 (7)

Hej Dziewczyny.
Wrocilam z pracy padnieta. W oczach mi sie juz pier*olilo na tej kasie... Masakra ile ludzi. Szok jak taki tlok potrafi wykonczyc.

U mnie dalej brak @... Dziewczynom ktore dostaly wspolczuje.

Hej Dziewczyny.
Wrocilam z pracy padnieta. W oczach mi sie juz pier*olilo na tej kasie... Masakra ile ludzi. Szok jak taki tlok potrafi wykonczyc.

U mnie dalej brak @... Dziewczynom ktore dostaly wspolczuje.

Agacynda
oby się Tobie udało !!
tez jestem padnieta leci ze mnie slaba dzisiaj bylam .... i zmeczona jestem strasznie wiec nie wiele dzisiaj napisze tutaj ale postaram sie podczytac co bedzie szło... a teraz spadam spać bo naprawde mi słabo :(

kurcze powiem wam że nieporafie sobie znaleśc miejsca, tak strasznie mi szkoda, ale co zrobić, czuje że nic mi się nie układa jak powinno, chciałam zajść w ciążę, żeby poświęcić więcej czasu córce którą posiadam już, żeby nie martwić się że szefowa która wiecznie coś kombinuje i oszukuje mnie nie zwolniła, żebym mogła więcej poświęcić czasu na naukę, kurczę jakie to złe powody prawda? oczywiście tez chciałam mieć drugie bobo, ale narazie kocham tylko oliwcię, tak strasznie mnie to boli że ona cierpi jak mnie nie ma ehhh
zły ten dzień dzisiaj miałam taką nadzieję .....
a mąż wyjeżdża na kurs 6 miesięczny więc tyko niektóre wekendy przyjedzie nawet nie wiem czy jest sens brac clo...
pa kochane

Mgielka ściskam mocno - pomyśl, że nie jesteś sama, masz nas kilkanaście przynajmniej w takie sytuacji, a może jak znajdziesz jakiś pozytyw, żeby dzidzia była nieco później to będzie Ci lżej...:*

reklama
Kochane moje :

Staraczkom życzę błyskawicznego zafasolkowania - aby Święta Bożego Narodzenia były z brzuszkiem a Wielkanocne w następnym roku już ze swoją pociechą na ręcach :)
Zaciążonym - spokojnej ciąży i odpoczywajcie kochane dużo abyście Wasze szczęścia donosiły do końca ciąży :)
Mamusiom - pociechy z brzdąców siły w wychowywaniu i samych szczęśliwych dni :) a maluszki niech rosną zdrowe i szczęśliwe, oraz dumne że mają tak wspaniałych rodziców jakimi jesteście :)

Wesołych Świąt Wielkanocnych i Udanego Mokrego Śmingusa Dyngusa :)
attachment.php

Do góry