grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
mgielka2008
Kochana tak mi przykro... smutno mi się zrobiło jak przeczytałam że pojawiła się u Ciebie @...
Ja dzisiaj przechodząc między regałami wpatrywałam się w akcesoria dla malutkich dzieciaczków i jak sobie przypomnę
to plakać mi się chce że ja nie mogę takich kupić....
Ineska7
również mi przykro..
zonqa
również... coś te cholerne @ są okropne !
Dzisiaj praca... nawet dobrze było, i troche kaski wpadło a na zająca od szefowstwa dostałyśmy po 300zł w kopercie
Dzień jak co dzień moja @ daje mi w kość krwawie jak .... nie powiem co ...
nadrabia cholerka za marzec bo było skąpo....
ja chce dzidzi ... JAk ja pragnę zostać w końcu mamą, dzisiaj rozmawiająć z narzeczonym usłyszał jak małe dziecko "marudzi" swoim językiem
i przez telefon mi mówi "ale małe pewnie sie wierci u mamy bo marudzi ale jaki fajny głosik ma"
no i masz.... a ta mamusia sobie szła z pędraczkiem ślicznym
Kiedy na mnie przyjdzie czas ?
smutno mi
Marcepanowa
niech sie chociaż Tobie uda i innym staraczką które mają bliski termin @ !!!
Kochana tak mi przykro... smutno mi się zrobiło jak przeczytałam że pojawiła się u Ciebie @...
Ja dzisiaj przechodząc między regałami wpatrywałam się w akcesoria dla malutkich dzieciaczków i jak sobie przypomnę
to plakać mi się chce że ja nie mogę takich kupić....
Ineska7
również mi przykro..
zonqa
również... coś te cholerne @ są okropne !
Dzisiaj praca... nawet dobrze było, i troche kaski wpadło a na zająca od szefowstwa dostałyśmy po 300zł w kopercie
Dzień jak co dzień moja @ daje mi w kość krwawie jak .... nie powiem co ...
nadrabia cholerka za marzec bo było skąpo....
ja chce dzidzi ... JAk ja pragnę zostać w końcu mamą, dzisiaj rozmawiająć z narzeczonym usłyszał jak małe dziecko "marudzi" swoim językiem
no i masz.... a ta mamusia sobie szła z pędraczkiem ślicznym
Kiedy na mnie przyjdzie czas ?
smutno mi
Marcepanowa
niech sie chociaż Tobie uda i innym staraczką które mają bliski termin @ !!!
Ostatnia edycja: