reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ja też myśle, że małpa przyjdzie, może z dzień wcześniej nawet... Od wczoraj bolą mnie sutki i czuje je cały czas i dodatkowo przez ok godzine wczoraj czułam jak macica mi się kurczy i rozkurcza, tak delikatnie, ale czułam :eek: nie wiem o co chodzi okres dopiero za 2 tyg, więc pewnie już daje znaki, że wstępuje pomału w faze małopową :/

Idę sprzątać dalej :]

reklama
Wróciłam z pracy i padam na nos

Gorąco gratuluję zafasolkowanej :-) i mam nadzieję, że nam lista teraz będzie się bardziej czerwienić.
Tempka wczoraj troche skoczyła, myślałam, że może na owulke a tu lipa. dzisiaj znowu niska... co prawda zazwyczaj mam ok 18dc a dzisiaj dopiero 15 więc może jeszcze będzie...

Dziewczyny czy któraś z was bierze duphaston? w którym dniu po skoku temp zaczynacie brać?

Monia gratulacje! może rzeczywiście lista odczarowana :D

Buziaki wszystkim i wesołych świąt, jedziemy do rodzinki, powrót w poniedziałek!

:*:*

Monia gratulacje :)

hej a ja juz nie wiem nic... dzis nie wytrzymałam i zrobiłam ten test jednak ale nie z porannego moczu tylko juz popołudniu po obiedzie... I kreska wyszła, a ja nadal nie mam @ i sie nie zanosi, dzis mam 32 dc
zastanawiam sie czy zaopatrzyc sie w tampony na swieta :///
nie boli mnie brzuch ani nic, troche moze piersi mam dziwne ;/
ale test neatywny;/;/ jestem wkurzona ze zrobiłam ten test ale stało sie..
myslicie ze poziom hormonu jeszcze moze byc u mnie za niski??

a teraz dupa blada, bo święta i nie zrobie nigdzie badania z krwi jutro ;/ ;[;[
jak nie dostane do poniedziłaku @ to we wtorek jade d laboratorium wydam te 4 dychy kurcze...

a jakby to była ciąża pozamaciczna to wyszłyby II kreski czy nie ? ;/

widze ze kazda z listy po kolei @ dostaje, a ja nadal niepewność ;[;[ ;((((

No to dużo się dzisiaj działo, lista nam się pozmieniała.
A z tą reklamą to straszne przegięcie, chyba ktoś ma dużo czasu skoro śledzi fora i wychwytuje pojedyncze osoby, które mają problemy z włosami.
Królewna z tymi testami to tak jest, też mam zawsze do siebie pretensje o to, że go zrobiłam. Teraz znowu mam plan, że jak mi się będzie spóźniać @ to dopiero po minimum tygodniu zrobię test.

No to dużo się dzisiaj działo, lista nam się pozmieniała.
A z tą reklamą to straszne przegięcie, chyba ktoś ma dużo czasu skoro śledzi fora i wychwytuje pojedyncze osoby, które mają problemy z włosami.
Królewna z tymi testami to tak jest, też mam zawsze do siebie pretensje o to, że go zrobiłam. Teraz znowu mam plan, że jak mi się będzie spóźniać @ to dopiero po minimum tygodniu zrobię test.

no ja tez sobie obiecywałam i co z tego wyszło ;[;[ ale na @ sie nie zapowiada wiec nie wiem co mysleć już... ehh ;( będe teraz całe święta w niepewności ;/

reklama
Ja tez nie jestem pewna, czy mi się to uda;)wiem jak to jest.
Ale skoro się nie czujesz to cały czas jest nadzieja, miejmy nadzieję że dostaniesz fajnego zajączka;)

Do góry