reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hm... szkoda tego wykresiku, bo tak ślicznie wyglądał już u Ciebie - nawet ja, niedoświadczona wykresikowo to widziałam:)
ale grzaneczko nie kiedyś tylko wcześniej niż myślisz się uda:) zobaczysz:)
@ jeszcze nie ma .....
ale przyjdzie... :(
a wczoraj wieczorem dosłownie nie czułam że mogłabym dostać
@ brzusio płaski taka lekka sie czułam , dzisiaj juz mi wybiło brzucholka lekki ból brzucha...
no i co tu robić, głowa mnie boli kiepsko sie czuje.. :(
tak bardzo bym chciała fasoleczkę przyznam szczerze ze te mierzenie temperatury jest lepsze niż testowanie bo z testowaniem to zawsze jest duza nadzieja a z tempką to stanowczo jest taka i basta...

reklama
Ja jeszcze godzina do fryzjera na ścinanie i zmianę koloru. A w piątek wolne...huuuura... Ale się ciesze. Z Pawciem na zakupy jakieś ubrania dla siebie i koszulkę na krótki rękaw dla małej bo kreację biała w grochy z różową kokardą i różowy płaszczyk na weselicho już ma...Tylko żeby pogoda była aby mogła założyć ten dzecięco-dorosły płaszczyk.

Ja jeszcze godzina do fryzjera na ścinanie i zmianę koloru. A w piątek wolne...huuuura... Ale się ciesze. Z Pawciem na zakupy jakieś ubrania dla siebie i koszulkę na krótki rękaw dla małej bo kreację biała w grochy z różową kokardą i różowy płaszczyk na weselicho już ma...Tylko żeby pogoda była aby mogła założyć ten dzecięco-dorosły płaszczyk.

rety jak ja uwielbiam małe dziewczynki w takich płaszczykach dziecięco-dorosłych....:)
sama gdy byłam mała miałam taki czerwony:]

Zonga nie mogę wysłać Ci wiadomości na priv, nie wiem czemu :eek: właśnie listonosz przyniósł kartki :-) Są naprawde piękne, musiałaś się napracować bidulo... aaa i dziękuje za tą trzecią świąteczną w gratisie :-) Naprawde jestem mega zadowolona... Mam nadzieje, że pieniążki też już masz na koncie :*

reklama
Cześć Dziewczyny!!! mam nareszcie troszkę czasu :)
Jeśli chodzi o mój cykl to miałam mieć @ w niedzielę ewentualnie w sobotę a tu patrze że od wczoraj brudki brązowe już są i nawet troche brzuch mi dziś bolał więc może @ będzie w nocy albo jutro :-(
Szkoda że znowu nic z tego :eek:
Trzymam kciuki za te które będą testowały w najbliższym czasie, oby wiosenne fasolki wyrosły :tak:

Do góry