reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
cześć dziewczęta :)
Sihaya, temperatura musi się po prostu utrzymywać powyżej linii podstawowej, u niektórych kobiet to może być powyżej 37 a u niektórych wystarczy nawet powyżej 36,6. Ważne, żeby była wyższa od tych z pierwszej fazy cyklu

Ostatnia edycja:
*AgA* a czemu nie będzie?

Wpisuj się na listę tak czy siak.

Królewna a co to za pomysł na...? I ja widziałam ładne koturny w ALDO. Gładkie.

Cześć Mynia :)

Czarni nie biorę żadnych leków, poza clo które brałam 3-7 dzień cyklu, a to ma jakieś znaczenie odnośnie tej temperatury?
a szyjka jest jednak wysoko śluzu nie jest zawiele a chyba w początkach ciąży powinno go być dużo prawda sama nie wiem,
no dziś 29dc a temperatura 37 równo a wczoraj była 37,07 kurcze to spada, ale zauwazyłam ze mi sie tak od kilku dni waha raz w góre raz w dół nie wiem o co z tym chodzi, kurcze mam zawroty głowy okropne i mdłości ale powiem szczerze że obawiam się że to nie ciąża tylko może coś nie tak ze zdrowiem...

Ostatnia edycja:
*AgA* a czemu nie będzie?

Wpisuj się na listę tak czy siak.

Królewna a co to za pomysł na...? I ja widziałam ładne koturny w ALDO. Gładkie.

Cześć Mynia :)

kupiłam pomysł na kebab z sosem czosnkowym, ale były różne na gyros i jakies tam inne, to są jakies nowe z knora
w ALDO to pewnie drogie, a ja chciałam jakoś niedrogo kupić w ccc albo gdzies bo narazie nie mam zbyt kasy na droższe buty, ale balerinami sie zaspokoiłam :p moze po świętach cos kupie :) ale za to widzialam sliczne sandały na koturnie i nawet mi nie spadały ze stopy ale to było 35 ;d bo mi takie niezapinane na kostce zawsze spadaja :D haha

mgielka: spokojnie :) ja tez miałam ostatnio zawroty głowy, ale to chyba przez pogode tak źle sie czułam, ja teraz juz nie przypisuje objawów ciązy, kurcze co ma byc to bedzie, a szyjki to w ogole nie umiem badac, mi sie wydaje ze jest otwarta juz od kilku dni a okresu nie ma to nie wiem juz jak to jest :p

Hej dziewczyny.
U nas pada pada deszcz ;.....bleee
Spać się chce :szok:
Chce do domciu. Ale prawdopodobnie w piątek wolne..Uff...
Agacynda, Mgiełka, królewna, Grzanka i za wszystkie trzymam kciuki &&&

Hej dziewczyny.
U nas pada pada deszcz ;.....bleee
Spać się chce :szok:
Chce do domciu. Ale prawdopodobnie w piątek wolne..Uff...
Agacynda, Mgiełka, królewna, Grzanka i za wszystkie trzymam kciuki &&&

trzymaj trzymaj mocno ;d

nie wierze;d u mnie słonce na całego ;d cieplutko jak nie wiem ;d po obiedzie idziemy do piaskownicy ;d;d

Królewna ale Ci dobrze. U nas pada normalnie jakby ktoś kran odkręcił i ciurkiem leci. A ja w pracy;/. Nie ma w ogóle ludzi i nie wiem już co robić. Poszukam kreacji na wesele w niedzielę bo jeszcze nic nie mam. A jak u Ciebie królewna?

... i już w domu, wszystko załatwione...
byłam też na rynku na jarmarku po małym podurunku świątecznym dla rodzinki kupić, bo w nd przez pogodę tylko na palmach dla siostry zakończyłam...
i patrzcie co kupiłam dla maleństwa szwagra (ma 1 mc):

grzechotka.jpg

jest malutka, idealna do małej rączki jak już zacznie sięgać i utrzymywać przedmioty i tak ślicznie delikatnie brzmi (nie jak te plastikowe na pół bloku)...
...kiedyś już obiecaliśmy sobie z mężem, że to będzie pierwsza "zabawka" jaką kupimy naszemu dziecku... drewniana, maciupka grzechotka... trochę ścisnęło mnie za serce, że to nie dla naszej córeczki kupuję...ehh...

u mnie też piękna pogoda, słońce, ciepło... aż żyć się chce:)

Mynia jeśli nadal podtrzymujesz, to wyślę Ci mój wykresik do interpretacji; wyoślij mi proszę jakie powinnam wyciągnąć z niego wnioski:) i przede wszystkim gdzie ustawić granicę wyższych temp.:) dzięki za odp o temp. po zapłodnieniu:)

oczywiście za wszystkie testujące/ lub nie testujące ale po terminie @ trzymam kciuki!!

reklama
Królewna ale Ci dobrze. U nas pada normalnie jakby ktoś kran odkręcił i ciurkiem leci. A ja w pracy;/. Nie ma w ogóle ludzi i nie wiem już co robić. Poszukam kreacji na wesele w niedzielę bo jeszcze nic nie mam. A jak u Ciebie królewna?

hehe ja mam wesele dopiero w czerwcu ;d takze tez bede kreacji szukala ;d
ja przygotowałam obiad i teraz czekamy z małą ;d
słoneczko nadal świeci ;d
po 14 dzwonie sie umawiac do ginekologa, mam nadzieje ze @ nie bedzie to w środe następną do niego pojade, a jak bedzie to najwyzej odwołam wizyte :)

sihaya:
fajna ta grzechotka :D moja mała ma pełno drewnianych zabawek ;d a teraz to po nich kredkami rysuje ;d na szczescie da sie to pozmywac ;d haha :)

Do góry