reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibziok to spokojnie dziś poćwicz więcej i staraj się utrzymywać napięcie mięśni ładnie:) tak myślałam, że nie poczułaś dziś nic bo nie umarłaś tylko się odzywasz ;)
ja w sierpniu 29.... a w przyszłym roku mega imprezka z okazji okrąglutkiej 30tki:D
co do świąt, to tak jedziemy do bb.... mam nadzieję, że śniegu nie zastaniemy....

no nie umarłam:)
ja tez z sierpnia jestem:)
a snieg ostatnio całkiem leżał, w weekend ale byłam zła. My w te święta zostajemy w bielsku, bo strasznie krótkie są i nie opłaca nam się do warszawy jechać, szczególnie przez te wszystkie remonty.
A gdzie byłaś w sprawie pracy?

Cześć dziewczyny.
Grzanka współczuję choroby, ja też w pracy z zapaleniem krtani ale w weeknd się wychorowałam z 40-stopniową gorączką..dobrze że byliśmy u rodziców...także mała miała zajecia a ja moglam spokojnie odchorować.
Jak K@ti ( mam nadzieję że dobrze napisałam).
Ja już tych dwóch kresek tak pragnę bardzo mocno...bym chciała żeby Oliś miała rodzeństwo i mieć takiego małego bąbelka w domu nosić, myć w wanience, ubierac w malutkie ubranka, przewijac w malutkie pieluszki...ah ale sie rozmarzyłam.
U mnie w tym cyklu jestem pewna na 99% że nic z tego.

Ja też chce do BB. Uwielbiam tam jeżdzić bony jak dawno nie było od sierpnia ;/. Zazdroszczę wam. Ja w niedzielę weselę mam a ubrać się nie mam w co i do tego byłam w galeriach to chyba te ubrania tylko dla mnie nie pasują bo szyją dla dziewczyn bez biustu i pupy. Jak były rozmiar to maleńkie albo wieeelkie ;/.

Grzanka daj mi troche tego poczucia... Bo ja musialam ubrac dzisiaj luzna bluzke bo mam brzuch wzdety i do tego to uczucie rozepchania w podbrzuszu...

Anke skąd taka pewność?
wiesz, że to różnie bywa... i tak naprawdę nigdy do końca nie można być pewnym....

Bzibziok w sprawie pracy byłam w szpitalu pediatrycznym; w zasadzie to chcę tam zrobić staż a potem zostać już na etat... choć częściowy, bo i tak w planach mam otwarcie własnej działalności.
a końcem kwietnia jak dobrze pójdzie to chcę iść na kurs instruktorski pilatesu dla ciężarnych, więc potem znów będę mogła służyć pomocą naszym zafasolkowanym wtedy już koleżankom;) heheh

Grzanka daj mi troche tego poczucia... Bo ja musialam ubrac dzisiaj luzna bluzke bo mam brzuch wzdety i do tego to uczucie rozepchania w podbrzuszu...

jak bym miała tyle siły to bym przekazała, wiesz ja ostatnio pamietasz jak pisałam o wzdętym brzuchu... ??
odstawiłam kawe cukier i no jak ręką odjął płaski brzusio i ładniutki :)
pewnie sobie 6cioma kawami dziennie wątrobę rozwaliłam ale czuje sie juz dobrze a jeśli chodzi o chorobe to
Anke24
ja to mam od dwóch dni 38 temperatury do tego chodze pieszo do pracy a w jedną stronę mam 4 kilomerty do tego 12h w pracy i po pracy jak wychodze o 21 to na pokoju jestem 21:45 takie to życie cięzkie i jak tu wyzdrowieć ja mam ... a teraz 5 dni po 12h .... :|
zastanawiam sie czy to nie zaważyło na dzisiejszą mierzoną tempkę nad ranem...
pewnie ma to wpływ cio ??

Grzanka ja nie pije duzo kawy i nie uzywam cukru wiec mi sie przed @ po prostu macica rozpulchnia... Innej teori nie mam... Alez mi sie spac chce.

reklama
Do góry