reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
normalnie jestem obrotna dzisiaj :) pranko drugie sie pierze jeszcze tylko obiadek :)
a jutro może za łązienke sie wezmę i moje porządki świąteczne beda zakończone :) hura :)

ja tez juz mam wszytsko zrobiuone nawet nie bede musiala gotowac teściowa wszystko szykuje bo ja i tak do soboty do godziny 17 musze siedzieć... jedyne co to posprzatalam lazienki odkurzylam schody , pomyłam okienka na altance i u siebie na pokoju posprzatalam...
tyle ot co.... jak mnie nośku boli... cały obtarty od smarkania.. aż wstyd do klienta wychodzić.. ale co nic nie zrobie jak mus to mus...

a ja siedzę w pracy, a w domu jeszcze nic nie ruszone.
Dzisiaj za to idę na sushi z koleżanką, a potem zrobić z długich włosów krótkie, w końcu wiosna coś trzeba zmienić

A ja przyszlam do domku a tu wszystko zrobione. Z mama latalam po miescie a w domu praca wrzala :-) tylko musialysmy zakupy zrobic.

Dalej mnie podbrzusze boli. Juz nie tak mocno ale caly czas czuje. Tak jakby mi ktos wsadzil zamiast macicy ponton... Feee juz mnie z miesiaca na miesiac moje objawy przed @ wykanczaja...

wróciłam... :]
żonqa jesteś już po rozmowie w spr pracy? ja właśnie byłam i jutro mam dostać info, czy coś z tego będzie.... ehh... matko jakie to są nerwy i stresior...

ale Wy tu dziewczynki młode jesteście... szok.. i dzieciaczki macie - zazdroszczę... eh... ale zobaczycie nadrobię to raz dwa trzy;) nawet się nie obejrzycie:p ;)
Bzibziok my chyba jesteśmy podobny rocznik... tak coś kojarzę, że chyba pisałaś kiedyś... więc nie jesteś sama staruszko:D buahahaha....
a tak poważnie to ja w ogóle nie czuję się na swoje lata tylko taka hmm... 23tka najwyżej...:D

a za zmianę wizerunku Bzibziok trzymam kciuki:) ja taki zdecydowany krok zrobiłam, w rozdanie swiadectw maturalnych hehe.. z włosów do pasa na kilka centymetrów:D i teraz w zasadzie cały czas mam takie krótsze, czasem jak mnie nachodziło to trochę zapuszczałam.. ale dużo lepiej, młodziej, sexi:D czuję się w krótkich i jasnych:]

dziewczęta wyczekujące @... nie wyczekujcie jej hehe tylko przegońcie paskudę, żeby nie ważyła się pokazać:] ot co:]

No przepędzamy ale matki natury sie nie powstrzyma, no ja jak narazie wogóle sie nie czuje na @ dosłownie , brzusio płaski zero mdłości, zero bulów luzik, w podbrzuszu lekkośc i taką świeżość czuje może i to dziwota :D
ale nie czuuje ze ma przyjsc @...
wina przeziębienia pewnie...

Sihaya, ja za krótkich nie mogę zrobić bo mój mąż i tak juz przeżywa, że chcę obciąć włosy więc tak do ucha pewnie wyjdzie, a teraz mam tak za ramiona mocno. ALe już mam dosyć ich bo wypadają, a potem mi takie śmieszne króciutkie odrastają i nie mogę sobie z nimi dać rady.
A co do wieku, to ja tez się nie czuję zdecydowanie na moje lata i w ogóle jestem zaskoczona, że to już nadszedł moment starania się o dziecko. Ja w tym roku 28..., a czuję się na 18 może 20.
Trzymam kciuki za pracę, a dzisiaj chyba poćwiczę więcej bo po wczorajszym nic nie czuję.
Sihaya przyjeżdżasz do bielska na święta?zapomniałam Ci odpisać apropo palemki - ale podziękuję:p pisałaś że palemka duża a ja mam małe mieszkanie. Podobno na święta ma być kiepska pogoda.

reklama
Bzibziok to spokojnie dziś poćwicz więcej i staraj się utrzymywać napięcie mięśni ładnie:) tak myślałam, że nie poczułaś dziś nic bo nie umarłaś tylko się odzywasz ;)
ja w sierpniu 29.... a w przyszłym roku mega imprezka z okazji okrąglutkiej 30tki:D
co do świąt, to tak jedziemy do bb.... mam nadzieję, że śniegu nie zastaniemy....

Do góry