reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć Agacynda :) Wpierdziel chcesz? Jak to nic nie jadłas, chłop Ci powinien wlać po gołym tyłku :-D Prosze szybko coś zjeść pożywnego, bo się tam przejade do Ciebie :angry::angry::angry:

reklama
Kropka87
zasadniczo nie wiem czy to było puste jajo czy nie bo moja gin jak u niej byłam ok 4tc dała mi tylko zwolnienie na 2 tygodnie (kończy się 29.03) i przepisała luteinę na brązowe plamienie a ja 5 dni później trafiłam już z krwawieniem do szpitala. tam mi usg zrobili dopiero 3 dnia bo aparat był zepsuty, a wtedy już nic nie było w środku.

Ja mam Za mało progesteronu w II fazie dostałam receptę ale nie zdążyłam wziąć bo były II kreseczki :-) a miałam zacząć od następnego cyklu tuż po owulacji.
Lekarz uważa, że przez to źle się zagnieździło i poszło samo. JA nawet bardzo nie krwawilam ot tak jak okres.

I to cała moja historia. :tak:

Przecież Huta, to wcalenie nie jest zła dzielnica... ja mieszkam również na takiej dzielnicy pokroju huty.. kwestia przyzwyczajenia. Mnie się strasznie w Krk podoba Prądnik Biały i Czerwony, super osiedla tam są, ale centy też zabójcze :szok:

no pewnie, że nie jest... teraz tzn jak się uda zafasolkować to chcemy zmieniac mieszkanie na większe i też mamy zamiar szukac w obrębie huty:)
co do cen to niestety... i tu kolejny plus huty - ceny niższe niż w innych dzielnicach:)

Acha no tak, rozumiem... Ciesze się, że wróciłaś do nas :) i znowu się staramy i znowu posłuchasz jak przeklinamy na małpe (w niektórych przypadkach) jak nas jajniki bolą etc :-):-):-) Nie damy Ci się smucić :)

Kto pije kawe??? Ja sobie zrobie z cynamonem i zmiele troche karmelu, a co :happy: kurde miałam iść biegać, ale tak mnie noga boli, że szok :/

byłam u tej kosmetyczki, rączki mam delikatne jak pupcia niemowlecia hhehe, szkoda mi aż zmywać, spróbuje w rękawiczkach... mimo, że nie lubie robić nic w rękawiczkach...

Pomyłyście okna? Ja zostawiam wszystko na 10 dni przed, bo ja tak nie lubie wczesnie sprzatac, bo do Świąt zawsze już nie jest takie czyste.. Dobra ide po tą kawulke :-)

No tak Aga i Sailor już umyły, szybkie kobitki :D Ja marze o zmywarce, gdybym miała gdzie ją wstawić do kuchni, to bym już dawno kupiła, ale z drugiej strony, to po co kupować coś co potem do swojego kupionego mieszkania nie bedzie pasowac.... tak to sobie walne pod zabudowe

Kropka luuuzik prawie mnie moj A pobil :D ale zjadlam w domu po pracy troche zupy.. Boze nie moge sie rumiencow pozbyc.

reklama
Kropka luuuzik prawie mnie moj A pobil :D

rzeczywiście luuuuzik:) hihi
Kropka, ja też umyłam, dziś o 6 rano:) Właśnie piję kawkę waniliową.
Rekonesans płytkowo łazienkowy mi się nie udał. Płytki, które upatrzyłam w necie, w rzeczywistości jeszcze ładniejsze ale o 45 zł na metrze droższe. A trochę strach przez net płytki kupować. Drugie płytki, które wybrałam na ścianę są nie do znalezienia w warszawie więc też tylko net zostaje... ehhh
Ale przynajmniej pospacerowałam na sloneczku, wiosną odetchnęłam. Tylko po tym rannym myciu okien jakoś mnie tak trzęsie od środka...

Do góry