reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochana my jesteśmy jak wiedzmy :D Ty nic nie powiesz to my i tak sie dowiemy.... To jest BB tu się nic nie ukryje :)
A wygadać się to zawsze lepiej :)

Ale tu cisza masakra:))) wszystkie brzuszki na słoneczku wygrzewają :))

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane:)

ja dopiero teraz zawitałam na bb... od rana z M na powietrzu; najpierw rano zakupki żeby zapełnić lodówkę a potem pojechaliśmy na rynek na kawkę, spacer plantami, obiadek przy rynku, znów spacer i dopiero teraz w domku:)

Sailor witam:) i fajnie, że znów tu jesteś:)

wiecie, co... w zasadzie nawet pełny miesiąc chyba nie minął odkąd do Was dołączyłam, a już czuję się jakbym pisała z Wami od ho ho...;)

Agacynda to ja pisałam o norweskim - również mieszankę z dachowcem - rozkoszne połączenie;)
moja też ma charakterek jak przystało na prawdziwą kocicę:D ale w sumie grzeczniutka i straszny pieszczoch z niej - ulubione miejsce do spania - na brzuchu lub plecach swojej pani:]

Ja już wróciłam :-) Tak się złaziłam, że aż mi się odcisk zrobił, zamiast baleriny to ja sobie obcaski założyłam :baffled: Kupiłam przyjaciółce na urodziny branzoletke w Parfois, byłam w Rossmanie i Gattcie i nic poza tym nie kupiłam, bo już nie miałam siły chodzić, aaaa no najważniejsze (myślałam, że szlag mnie trafi) kupiłąm książke Prawo karne, cz. ogólna, szczególna i wojskwa za 67 zł :szok::szok::szok:, no ale nie miałąm wyjścia... ładna bluzka przepadła :-p Boże u mnie na uczelni zatrzesienie lasek z brzuchami, wustrojone jak nie wiem co, szczuplutkie tylko brzuszki im sterczą... ale im dobrze...

Sailor helooo, ciesze sie, ze psychicznie nie jest najgorzej u Ciebie... cieszyć się tylko, że się sama oczyściłaś. Będzie dobrze, a nie wiesz co u ciebie było puste jajo płodowe? Lekarze mówią (mój też), że teraz bardzo duzo kobiet pierwsze ciąże roni, jestesmy zanieczyszczeni od wewnątrz, ale drugie ciąże w 80% sąd zdrowe i donoszone, także głowa do góry i myśl pozytwynie, żebys się przypadkiem nie zablokowała, bo cieżko będzie zajść :) Tzrymam kciuki!!!

Cześć Kochane:)

ja dopiero teraz zawitałam na bb... od rana z M na powietrzu; najpierw rano zakupki żeby zapełnić lodówkę a potem pojechaliśmy na rynek na kawkę, spacer plantami, obiadek przy rynku, znów spacer i dopiero teraz w domku:)

Sailor witam:) i fajnie, że znów tu jesteś:)

wiecie, co... w zasadzie nawet pełny miesiąc chyba nie minął odkąd do Was dołączyłam, a już czuję się jakbym pisała z Wami od ho ho...;)

Agacynda to ja pisałam o norweskim - również mieszankę z dachowcem - rozkoszne połączenie;)
moja też ma charakterek jak przystało na prawdziwą kocicę:D ale w sumie grzeczniutka i straszny pieszczoch z niej - ulubione miejsce do spania - na brzuchu lub plecach swojej pani:]

Ja chce z powrotem do Krk!!! A w jakiej dzielnicy mieszkasz? ja mam bardzo duzoznajomych w Krk?

to zapraszam:)

teraz mieszkam w hucie, w zasadzie na jej końcu już przy wyjeździe z miasta na rzeszów/sandomierz:) ale nie narzekam, dużo zieleni i miejsc parkingowych:D a nie ma tłumów jak w centrum;) do rynku w sumie 20min tramwajem, autem jeszcze szybciej... więc jest ok:)

Czesc Laleczki, ja dopiero po pracy, dobrze ze duzo nadrabiania nie mam...

Sihaya moja Marcelina to zlo wcielone. Wszystko sama i nawet czasem poglaskac sie nie da...

Sailor witaj :* fajnie, ze walczysz dalej! Tak trzymac!!

Ja mam dzisiaj takie rumience na twarzy, ze nie moge sie ich pozbyc... Normalnie szok. I z glodu w pracy omal zemdlalam hahahahahaha az mi w uszach zaczelo dzwonic. Zjadlam jednego lu petitka i dostalam takiej pokrzywki na buzi, ze musialam pojsc usiasc w biurze bo az wstyd do ludzi...

reklama
to zapraszam:)

teraz mieszkam w hucie, w zasadzie na jej końcu już przy wyjeździe z miasta na rzeszów/sandomierz:) ale nie narzekam, dużo zieleni i miejsc parkingowych:D a nie ma tłumów jak w centrum;) do rynku w sumie 20min tramwajem, autem jeszcze szybciej... więc jest ok:)

Przecież Huta, to wcalenie nie jest zła dzielnica... ja mieszkam również na takiej dzielnicy pokroju huty.. kwestia przyzwyczajenia. Mnie się strasznie w Krk podoba Prądnik Biały i Czerwony, super osiedla tam są, ale centy też zabójcze :szok:

Do góry