karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
Nie poddaje się i jestem dobrej myśli. Moje maleństwo zostanie w moim sercu na zawsze ale trzeba iść do przodu.
:-)
Trzymam kciukasy za następne cykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie poddaje się i jestem dobrej myśli. Moje maleństwo zostanie w moim sercu na zawsze ale trzeba iść do przodu.
:-)
Cześć Kochane
ja dopiero teraz zawitałam na bb... od rana z M na powietrzu; najpierw rano zakupki żeby zapełnić lodówkę a potem pojechaliśmy na rynek na kawkę, spacer plantami, obiadek przy rynku, znów spacer i dopiero teraz w domku
Sailor witami fajnie, że znów tu jesteś
![]()
wiecie, co... w zasadzie nawet pełny miesiąc chyba nie minął odkąd do Was dołączyłam, a już czuję się jakbym pisała z Wami od ho ho...
Agacynda to ja pisałam o norweskim - również mieszankę z dachowcem - rozkoszne połączenie![]()
moja też ma charakterek jak przystało na prawdziwą kocicęale w sumie grzeczniutka i straszny pieszczoch z niej - ulubione miejsce do spania - na brzuchu lub plecach swojej pani:]
to zapraszam![]()
teraz mieszkam w hucie, w zasadzie na jej końcu już przy wyjeździe z miasta na rzeszów/sandomierzale nie narzekam, dużo zieleni i miejsc parkingowych
a nie ma tłumów jak w centrum
do rynku w sumie 20min tramwajem, autem jeszcze szybciej... więc jest ok
![]()