reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
to u was snieg??

nie w sumie nie mdlilo mnie wczoraj i lekko dzis ale to bardziej nerwow bo maz poszedl do nowej pracy a tak to jest niby ok :)
a ty jak ??

Cześć Kobietki!

Pati super, że beta potwierdziła ciążę:)))

ja też byłam na becie i mój wynik to 2516,40 a normy mam napisane po 2 tyg. czyli np. 3-4, 4-5 i mój wynik odpowiada obu, ale oczywiście ja myślę o tym 4-5 ;p Dla porównania rok temu miałam betę 265 czy 235 (nie pamiętam czy 6 czy 3 tam była) robioną kilka dni później po terminie @ niż teraz. Tak więc jestem dobrej myśli. Najgorzej będzie czekać na powtórzenie bety.

Zaczęłam bardziej czuć piersi, w nocy źle mi się przez nie spało.

Ostatnia edycja:
p.s. Łykam tylko kwas foliowy, magnez i żelazo piłam czasem przed ciążą, tabletek nie chcę brać za dużo bo i tak już dziennie łykam na tarczycę. No ale potem trzeba będzie brać witaminy. Staram się teraz jeść więcej owoców i zupy jarzynowe.

DSC01664.jpg

a ja własnie mam taką dziwną tabelke

reklama
Do góry