reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
nrmalnie jak ugotuje już obiad to siąde i poprzegladam wasze foty moje drogie :D ach mój mąż tak nie wygląda, kijowy fotograf był na ślubie, poza tym ja byłam grubsza.. w poniedziałek miałam zabieg, a w sobote ślub, więc brzuch jeszcze nie zszedł i ta cała woda, która się we mnie zatrzymała... dobra spadam, bo głodna jak wilk się zrobiłam

reklama
Jeszcze tak na szybko,bo nie odejde od tego kompa... uwielbiam laski takiego typu urody w sensie, nie wiem jak to wyrazić takie jak Czarni i Agacydna.. takie dupy z pazurem jednym słowem.. jakby to moja babcia powiedziała do tańca i do różańca hehehe:-):-):-) To widać, kurde jak już wszytskie zajdziemy, to mam pomysł na mapie Polski wyznaczymy jakiś punkt i tam się wszystkie spotkamy... zrobimy bibe :-):-):-) Idę już paaaaaaaaa

Do góry