reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
zonqa no generalnie zanika, ale jak Grzanka napisała ona ma wydzielinę białą... Kurcze trudno określić.

Anke może faktycznie poczekaj jeszcze dzień lub dwa i skoro testy są negatywne to ruszaj na betke.

Anke ty jak dobrze kojarzę jesteś już po terminie @ robiłaś testa??

Przed okresem jak dobrze mi się wydaję to śluz zanika jeśli się mylę to poprawcie mnie dziewczyny

M sie tak jeszcze nie zdarzyło , ja mam odwrotnie... może to coś oznacza że coś jest nie tak... ?
ja wogole jakas dziwna jestem ;p:rofl2:

No dlatego trzeba się przede wszystkim siebie obserwować

Grzanka ty nie jesteś dziwna tylko twoje ciało troszkę przeszło i może to być akurat norma że twoje ciało tak ci sygnalizuję @

Ja np łapie paskuctwa, które dotykają jakiś tylko niewielki procent całej populacji na globie więc się nie łam nie tylko ty jesteś dziwna:-D

Ostatnia edycja:
Anke póki @ nie przyjdzie i nie masz obserwacji poprzednich cykli to może się zdarzyć że już w tobie maleństwo rośnie a testy mogą dopiero wykryć ciąże w późniejszym jej etapie np za tydzień

reklama
No ja już Zonqa mam mężczyznę hehehehehe ale kompletnie nie mam dzisiaj ochoty wyjść z domu do szkoły...:no::no:

Do góry