reklama
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
wysłałam ci zaproszenie marzena w.....
pozdrawiam
Karola pozwoliłam sobie też wysłać Ci zaproszenie )
Dziękuję ...
A
agacynda
Gość
zonqa no generalnie zanika, ale jak Grzanka napisała ona ma wydzielinę białą... Kurcze trudno określić.
Anke może faktycznie poczekaj jeszcze dzień lub dwa i skoro testy są negatywne to ruszaj na betke.
Anke może faktycznie poczekaj jeszcze dzień lub dwa i skoro testy są negatywne to ruszaj na betke.
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Anke ty jak dobrze kojarzę jesteś już po terminie @ robiłaś testa??
Przed okresem jak dobrze mi się wydaję to śluz zanika jeśli się mylę to poprawcie mnie dziewczyny
M sie tak jeszcze nie zdarzyło , ja mam odwrotnie... może to coś oznacza że coś jest nie tak... ?
ja wogole jakas dziwna jestem ;p
zonqa
Szał, dziki szał...
No dlatego trzeba się przede wszystkim siebie obserwować
Grzanka ty nie jesteś dziwna tylko twoje ciało troszkę przeszło i może to być akurat norma że twoje ciało tak ci sygnalizuję @
Ja np łapie paskuctwa, które dotykają jakiś tylko niewielki procent całej populacji na globie więc się nie łam nie tylko ty jesteś dziwna
Grzanka ty nie jesteś dziwna tylko twoje ciało troszkę przeszło i może to być akurat norma że twoje ciało tak ci sygnalizuję @
Ja np łapie paskuctwa, które dotykają jakiś tylko niewielki procent całej populacji na globie więc się nie łam nie tylko ty jesteś dziwna
Ostatnia edycja:
zonqa
Szał, dziki szał...
Anke póki @ nie przyjdzie i nie masz obserwacji poprzednich cykli to może się zdarzyć że już w tobie maleństwo rośnie a testy mogą dopiero wykryć ciąże w późniejszym jej etapie np za tydzień
A
agacynda
Gość
Nie wsparłyście mnie w decyzji o pójściu do szkoły i dalej leżę... Ehh hihi
Zonqa ma rację.
Zonqa ma rację.
zonqa
Szał, dziki szał...
Agacynda ja wagarując na studiach poznałam męża więc ja nie mam nic przeciwko wagarom
reklama
A
agacynda
Gość
No ja już Zonqa mam mężczyznę hehehehehe ale kompletnie nie mam dzisiaj ochoty wyjść z domu do szkoły...