reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailorku mieszkanie jeszcze nie gotowe:( dzielnie i wytrwale czekamy a ja aż przebieram nogami z niecierpliwości bo chciałabym się już przeprowadzać:)

Noelle
super, że już jesteście w domku całe i zdrowe:) buziaki dla Was:)

U nas w porządku:) połówka nam dziś stuknęła - ale ten czas zapierdziela!! w piątek zakupiłam sobie białą, cienką, zwiewną spódniczkę na lato i krótkie szorty:) oba zakupy powinny rosnąć ze mną więc jestem bardzo zadowolona, a zaznaczyć należy, że nie są one ciążowe:)
Wczoraj cały dzień spędziłam na działce, potem tylko wpadłam do domu ogarnąć się i na urodziny kuzynostwa m. (m jak pisałam w łóżku z gorączką nadal).
No a dziś błogie lenistwo:)

reklama
Noelle super ze juz w domu :)

Sihaya moja mała też złapała takiego witusa z tym że podejrzewaliśmy zapalenie oskrzeli ale pan doktor osłuchał i jest czysta wiec z kad ten straszny kaszel i gorączka najgorzej ze to sie ciągnie i poprawy nie widać

Dziekuje zescie litosciwie nie nastukaly mnostwa stron:) dalam rade nadrobic.
A u mnie ****nia z grzybnia jak to mowia. Szans na bobo zadanych no ale widac tak mialo byc... W piatek mialam ochote zabic S.... Jejku jacy faceci sa beznadziejni...
Calusy szwedzkie:) Niestey jutro rano wracam...:(

Ostatnia edycja:
Myniutek czemu chcialas Biedoka stesknionego zabic?
Ja sie do swojego A przed 24 godziny nie odzywalam. Nawet nie pojechalismy na obiad do rodzicow... :|

Agacynda, takiego stesknionego ze spoznil zie po mnie na lotnisko, potem jak wrocilismy do domu i powiedzialam ze jestem zmeczona - wiadaomo czemu tak powiedzialam -on polozyl mnie spac a sam ogladal mecz... potem impreza z kolegami i tak sie ubzdryngolil ze rzygal dlaje niz widzial no i wreszcie zaczal sie do mnie laskawie dobierac ale ja dziekuje bardzo za seks z takim pijakiem... no i jak jeszcze wczoraj rano zobczylam ze byl skok i tego dnia kiedy przykecialam byla ostatnia i jednoczesnie bardzo duza szanca na dzidziaka... no to myslalam ze przez sen zatluke...
A u was co sie stalo?

reklama
Ale w ogole skorzystaliscie z okazji???? Myniuuuuutkuuuu...

A ja mam czasem po uszy tego jak sie A zachowuje w obecnosci moich braci. Rowna sie z mlodym wiekiem... :| a ja bym chciala zeby on sie zaczal zachowywac jak facet ktory za chwile bedzie ojcem.

Do góry