reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej. A ci tu taka cisza.
Jutro na 19 do gina az sie boje, bo wcale nie mam objawow ciazowych tylko dsisiaj troszke mu sie slabo zrobilo a nawet piersi przestaly bolec. Boje sie. Jutro rano do pracy praktycznie caly dsien i zaraz po do gina tylko czas na odswiezenie zostanie.

reklama
Noelle jedzie na porodówkę!!!
"Wlasnie ruszamy na porodowke.Skurcze co 5 minut.takie po 50sekund.Oj bolesne od krzyza:-/ :-/ mam nadzieje ze To juz i ze nas nie odesla do domu;-) prosimy o kciuki!!buziaki!!"

Ooooo super!!!! Sprzatanie pomoglo :D
trzymam kciuki za szybki porod i sliczna Nataszke!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z rana :-D ja dzisiaj jestem na szkoleniu z szefową :-(
NOELLE powodzenia kochana, trzymam kciuki żeby Nataszka szybko byla z Tobą :-)
Pozdrawiam pozostałe dziewczyny i życzę miłego dnia :-)

Noelle mam nadzieję, że Nataszka już słodko śpi obok Ciebie:) Ściskam Was obie!:)
to która teraz w kolejce?:> Margotko??;>
Agnieszko gratuluję ukończenia pierwszego tygodnia:)
Agacynda woooowww.. to tata przyszalał z kwiatami:)
Anke nie martw się kochana, wszystko będzie dobrze:)
Ja wizytuję dziś o 16.30:)

edit
Agacyndka przyjechac Ci poprasować;) bo właśnie mnie naszło:D

Ostatnia edycja:
He he właśnie wyczytałam na majówkach, że Nataszka już na świecie. Urodziła się dzisiaj rano przez cc:) Maleńka:) Noelle gratuluję:)

reklama
O no to ja przybiegłam powiedzieć że już :tak: a tu już wieść została przywiana ;-).

No to teraz zostałam ja ;-)z terminem za 8 dni ... pozyjemy, zobaczymy ...:-D

A co tam u Was dziewczyny ?? Jakieś nowe fasolinki na horyzoncie się pojawiły ??

Do góry