reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzień dobry ! Dobry wieczór!
Dorwałam neta ! :) Oto jestem!

Myniu, pewnie, że szkoda kasy na bagaże. Zawsze część rzeczy mozesz ubrać na siebie, ale nie proponuję wszystkiego, bo w razie kontroli osobistej...hhhmmm, wyglądałabyś jak paserka bielizny!
Agacynda, gratuluję woli! Faktycznie cena 3800 nawet po obniżce jest nieco powalająca!
Agnieszko, jak tam ksiądz, załatwiony ślub na 10 ? Dobrze, że się zdążyłaś rozpakować! Ale by było- spod ołtarza na porodówkę... Ehhh, wyobrażnia mnie ponosi!
A Dominisia Kochana zaazdrosna, trudno się dziwić! O takiego faceta :) Ale grunt, to okazywać dużo miłości i przejdzie - wiadomo, teraz to nowość dla niej.
Gosiaku, poproszę o update zdjęcia! Dawni Was nie widziałam!
Marzen, nie załamuj się, chyba każda musi jakiś limit ustalony wyczerpać - i chyba każda ma inny. Co do lekarzy w łodzi...hhmm... właśnie przechodzę testowanie na własnej skórze. Póki co mam na kącie jedną młodą lekarkę, bez szału, trochę się nie sprawdziła, ale od biedy strasznej ujdzie:) I lekarza, drogiego (wizytacje prywatne), nie do końca ok. Teraz zapisałam się do młodej lekarki w przychodni u bonifratów (kosynierów gdyńskich), w ramach nfz (miłe zaskoczenie). Jeśli faktycznie będzie taka dobra, jak mówiła inna dziewczyna, która do niej chodzi, to chętnie polecę. No chyba, że chcesz naziwsko do sprawdzenia? Lekarka ta zna się na naprotechnologii, więc moze nasze wykresiki się przydadzą i nie będą widziane jako dziwactwo. Podobno lekarka ta patrzy na ogólny stan zdrowia i zleca badania pod kątem problemów. Wizytuję 7 maja. Zachęciłam? Jeśłi tak , daj znaka, może się spotkamy w poczekalni ?:)
Asitko, gratuluję małpiszona. W takich sytuacjach człowiek się cieszy, że jest, też tak miałaś? A co z tymi badaniami przed drożnością? Nie pamiętam o co to chodziło, ale coś trzeba przed zrobić, by nie roznieść w czasie badania z kontrastem?

Dziękuję za wskazówki do wykresu, przestawiłam granicę wt. Zobaczymy kiedy @ wpadnie. Póki co jutro kończę dupelka.

Mocno wszystkie pozdrawiam, życzę słonka i dobrego dnia jutrzejszego
:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Działające w pocie czoła o dzieciątko:
Paulinka88.................@ 6.3.2013 II słoneczne i radosne
Sailor_Moon...............@ 11.4.2013 II dyskotekowe całe kolorowe
Marzen32..................@ 19.4.2013 (9) II pachnące mrozem
Jillka......................... @30.04.2013 II szeleszczące taftą
Laluś.........................@ 6.5.2013 II słodkie lukrowane
Asita.........................@ 21.5.2013 (10) II tańczące lambadę
Bzibziok...................... II pachnące piernikiem i czekoladą
Mynia.......................... II pachnące wiosną

Zawieszone staraczki:

Czarnooka
różniczka
Basik77.....................@ 14.2.2013(4)
II oszronione przez Dziadka Mroza
ficaria....................... II fioletowe z cekinów

Zafasolkowane!!!!!!!
biggrin.gif

Zonqa..............................@03/06.08.2012----------II
Julianka33.......................@03.08.2012 (2)----------II
Noelle1986 ......................@ 22.08.2012 (9)---------II
ALG.................................@24.08.2012 (4)----------II
Palma..............................@02.09.2012--------------II
anade..............................@13.09.2012(1)-----------II
Gosiak86..........................@26.09.2012(15)----------II
Isis..................................@9.10.2012(5 ) -----------II
Line-6..............................@3.10.2012 (6)------------II
julka05091985 .................@15.10.2012(5)-----------II
Mgiełka2008.....................@02.11.2012(12)----------II
Agacynda.........................@21.12.2012 (13)---------II
Sihaya..............................@ 09.01.2013 (13)---------II
różyczk@..........................@12.01.2013 (5)-----------II
Anke24.............................@ 1.4.2013 (12) ---------- II

Cieszące się dzidziusiem w realu
laugh.gif

Andzia 19........................@19.02.2012-------------II
Matyjasowa.....................@21.02.2012-------------II
Nenete............................@23.02.2012--------------II
rozab..............................@25.02.2012--------------II
Crazy Girl........................@ 01.03.2012-------------II
Wesoła kobietka..............@04.03.2012-------------II
pati_pati.........................@09.03.2012--------------II
Groszek .........................@ 16.03.2012(2)----------II
Moni-ka..........................@16.03.2012 (4)----------II
czarni.............................@22.04.2012 (19)---------II
goko...............................@24.04.2012 (4)-----------II
Grzanka..........................@05.05.2012 (5)-----------II

Ineska7..........................@01-03.05.2012-----------II
Kropka...........................@19.05.2012 (4)-----------II
lanjaa............................@15.05.2012 (3)-----------II
Puszka...........................@06.05.2012(4)------------II

Agus_86..........................@12.08.2012 (5)----------II

domikcw..........................t.p. 05.07.2012 (4)-------II

ewitka 27.......................@ 16.06.2012 (4)----------II
agaga82.........................@ 20.06.2012 (4)----------II
Aniulkas .........................@ 9.06.2012 (1) ----------II
królewnazmarcepana.......@23.07.2012(4)-----------II
Pianka.............................@02.08.2012 (1)----------II

Agnieszka116..................@12.08.2012 (9)----------II

Witam się z rana :-) u mnie zaczyna przebijać przez chmurki słoneczko :-) ja cosik się kiepsko czuje, kręci mi się w głowie od rana i zaczyna pobolewać gardło no i jeszcze katar dostałam, to chyba przez niedzielną przejażdżkę rowerową :-(
Jillka ja badań nie robiłam, bo cienko z kasą stałam a po za tym wątpię żeby w tym cyklu mój gin. zgodził się na badanie drożności :-( ale czytałam na forum, ze niektóre dziewczyny nie miały skierowania na badania, a po drożności podano im coś żeby te bakterie się nie przenosiły, mój gin. też nic nie wspominała o badaniach :no: co do @ to wyjątkowo czekałam na nią z utęsknieniem ;-)
Myniu dzień wyjazdu coraz bliżej ;-) jeszcze troszkę i już będziesz tulić się do S. (już widzę tą dziką orgię :-D), ja mam tak samo jak Też jestem jakaś zobojętniała, nie chce mi się starać i ogólnie nic mi się nie chce :no: wczoraj byliśmy u księdza i przeprowadzał z nami taki wywiad i spytał się czy jesteśmy płodni i już miałam na końcu języka że ja nie, ale mój mąż mnie wyprzedził i powiedział, że jesteśmy :dry:
Agacynda to dobrze że trwasz jak na razie przy swoim wyborze wózka :tak:
ja się wzięłam za odchudzanie .... znowu :-)... i mam na razie 3kg mniej :tak: chciałam chodzić na basen, ale nie mam z kim i basen mam ok. 20km niby nie dużo, ale jak do tego doliczyć karnet to troszkę kasy pójdzie :-( jak na razie stanęłam na kopaniu ogródka u babci i przejażdżki rowerowe, jak schudnę jeszcze z 5kg to postanowiłam biegać :tak:

Życzę wszystkim dziewczynkom słonecznego i pięknego dnia :-):-):-)

Witam sie i ja z rana...
juz jedna noga bylam praktycznie na IP.Ale w.momencie kiedy ja podjelam decyzje zeby jechac to moje dziecko sie rozmyslilo i dzisiaj chyba nie wychodzi;-)

tak wiec ja ruszam sprzatac ,potem zakupy i imieniny meza.

reklama
Noelle kochana sprzątaj sprzątaj może Cię ruszy, bo mi to sprzątanie nie pomogło, chociaż mycia okien nie próbowałam :-):-)

Dziewczyny jaki ja mam cyc wielki masakra, normalnie bym mogła chyba z trójkę wykarmić

Do góry