reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No tak pod koniec lata urodzisz :) Fajnie :) Mnie to wszystko jedno w jakim miesiącu urodzę. Ale jakbym mogła sobie wybrać to chciałabym tak jakoś październik albo wrzesień :) Ale tak to mi wszystko jedno, byle by to szybko nastąpiło :D

reklama
Hej kochane!!
Ja na chwil pare,przywitac sie i uciekam do CH.Zakuuupy!!!Chyba ostatnie takie wieksze BO-KTO-WIE:-D
Chcialabym jeszcze fryzjea w tygodniu odwiedzic tylko mam odwieczny problem...co tez na tej glowie zrobic???

Asitko halo??Wszystko ok??Bez smutkania sie prosze!!
czarnooka a jak u Ciebie ??Jak sie czujesz??
lalus z takim termometrem to zaraz fasolinka wyjdzie:-)

reszte sciskam bardzo:* i zmykam,do wieczora:*

Noelle kochana dziękuję że pytasz :* a u mnie tak sobie serducho mi trochę doskwiera.
jajnik wczoraj lewy mnie bolał ból zaczął się wieczorem i myślałam że umrę w nocy nie mogłam przez niego spać/
ale ginekolog mówił że tak może być po poronieniu

Dziękuję dziewczyny za wsparcie :-* ale na razie mam dosyć starań :-(
Najbardziej boli mnie to że mój mąż tak wierzył w to że nam die udalo i chociaż mówi ze sie nic nie stało to widzę że jest podlamany :-( ryczałam do 2 w nocy bo czuję się tak jakbym poroniła (przepraszam te dziewczyny który niestety tego doznały) alw przez ta spozniajaca @ wierzyłam że jestem w ciąży :-( a tu nie ciąża tylko 2 torbiele i cykl rozregulowany :-(

PIANKO synek przecudny :-D tylko pozazdrościć

hej kobietki

u mnie za oknem wiosna :-):-):-) i tak sobie myśle ze wpaniały dzień rzey urodzić he wczoraj nie wyszło to moze dzisiaj się uda,ale rano jak wstałam to czułam cały czas takie ciągnięcie w podbrzuszu a więc sprzątania ciąg dalszy
byłam dzisiaj w szkole wszystko pozałatwiałam także już czas Antosiu z brzuszka wyłazić

A co tam u was kobietki ?

Asitko kochanie uwierz mi nei chciałabyś tego przeżywać (poronienie). to jest tak jakby cały świat Ci się zawalił.
gdy Ci lekarz mówi Twój wyrok "przykro mi zaczęło się poronienie" a Ty nie możesz nic z tym zrobić ani zacisnąć nóg by to powstrzymać ani modlitwa nie pomaga nic kompletnie nic.
potem idziesz do wc i widzisz na podpasce te tkanki coś strasznego.
Nie życzę Ci tego kochana byś nigdy nie musiała tego odczuwać.:*
a dzidziusia się doczekasz ale to widocznie nie jest jeszcze czas .
ja teraz do ciąży podchodzę zupełnie inaczej nie ma ciśnienia na dziecko jest strach i ból.
mój mąż załamał się i jak to faceci nie płaczą z reguły ale wtedy popłakał się jak małe dziecko.

reklama
jeju jak tu smutno od rana...

Czarnooczko tule Cie mocno :*
Asitko droznosc, pamietaj!!

Aga wypchnij Antka :-) zapraszam dzisiaj do mnie na montowanie karnisza i firanek :) moze cos pomoze :D
Mgielko ja tez dzisiaj do szkoly, co tam w ogole u ciebie? cos rzadko zagladasz...

noo... ja dzisiaj do szkoly mam na 18.30 :| dobrze, ze A ze mna jedzie bo samej by mi sie nie chcialo.

Do góry