reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko tak bardzo mi przykro:( a ja tak wierzyłam, że się Wam udało:( nadziei jednak nie tracę, idź w moje ślady i po drożności fasolkuj kochana:* ściskam Cię mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Asitko a nie mówiła nic o pregnylu? Ja myślę,że tobie te pęcherzyki nie pękają i wystarczy 1 zastrzyk i monitoring...z drugiej strony nie jestem lekarzem...:-(

noooo nieeee wierze...Asitko kochana!! tule ogromnie,cholerne torbiele...nozeszkur..a..!!!niech sie dziady ladnie wchlona i do dziela!!nie ma co sie poddawac skarbie:-*

pianko hej hej!!jaki cudny!!!achh te oczeta!!!!cudowne!!jeszcze raz gratuluje!!!!:*

Anke24 serdecznie gratuluję!! cudna wiadomość!! dużo zdrówka na kolejne miesiące!!:-)
domik kochana powodzenia w trudach macierzyństwa! musicie się po prostu poznać :) ja po pierwszym porodzie też twierdziłam że nigdy więcej..na szczęście przeszło po 2 m-cach :-D i efekty jak widać na wyżej załączonych zdjęciach ;-)a co do wysypki to może to trądzik noworodkowy? moja córa miała taki - właśnie wysypka z ropnymi końcówkami, nasilało się przy cieple i pomogła tylko maść z antybiotykiem - z neomycyną z tego co pamiętam:tak:
Agnieszko zaciskam kciuki żebyś już długo nie musiała czekać na utulenie synka, na patologii ciąży leżałam z dziewczyną z cukrzycą która była tydzień po terminie i w końcu spotkałyśmy się na porodówce
agacynda ja u Ciebie od początku obstawiam chłopca i dalej się tego trzymam ;-)
Noelle zamienię dolegliwości ciążowe na pocięte krocze i eksplodujące piersi z popękanymi sutkami - zainteresowana?:-D
Asitko ech kochana :( idź za ciosem, drożność i działajcie! może akurat zajęcie głowy przygotowaniem do ślubu będzie kluczem do sukcesu :tak:

Oj dziewczynki Sihaya, Agacynda, niech się tylko koteczki nie kłóca o Fiśka bo jeszcze bardziej zarozumiały się zrobi... wstręciuch mój mały :) Ale pozdrawia serdecznie wszystkie trzy koteczki:) Sihayko uśmiałam się z doświadczenia Twojej koci:) Mój Fisio kompletnie nie doświadczony więc może by mu się właśnie taka partnerka przydała :)
Siahyko z tym makowcem to przesadziłaś :szok: a ja na mojej diecie żałuję że nie mogę jeść FRANCUSKICH SIHAYKÓW ZE SZPINAKIEM... FUCK
Agacynda, upiekłąś ciacho? CHcesz mnie dobić? ;-):tak::-D
Sailorku a czego nie rozumiesz w wykresie? Tego że skok był a testy owu teraz wychodzą? Owu może chyba być jeszcze dzień czy dwa po skoku... może dlatego, a poza tym ja bym bardziej nie wierzyłą testom niż wykresowi :)
Czarnooczko pozdrowienia dla szynszylków :)
Sailorku ładne wyniki :) Muszę też zrobić te badanka bo jakoś zapomniałam o nich... mogę w dowolnym dniu prawda? Ale chyba przed wyjazdem już nie dam rady...
Asita kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja walcze z.mdlosciami:-/
chce wiosne...
niech ktos mnie wymasuje.....
bola mnie stopy i plecy....
mam dosyc swojego marudzenia....
Słodkie :)
Pianko, słodki Kubuś :)

Asitko kochana, strasznie mi przykro, wiem jak to boli zxwłaszcza po takim nakręceniu się (zresztą wszystkie na Twoim miejscu byśmy się nakręciły) Ale nie łam się:) Będzie git :) Drożność i fasola :) Obieramy prosty plan i trzymamy się go :)

Zakupiłam termometr w Rossmannie :D Taki z dwoma miejscami po przecinku :D Od dawna chciałam sobie taki kupić ale zawsze coś... A teraz go mam i jestem happy :D

reklama
Do góry