reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ojjj Sailor nie chcę się licytować, ale niestety mam dłuższy "czas starankowy" i nawet nie widziałam cienia cienia...
Ja będę z Tobą!
Siedzę i ryczę...nawet do pracy nie poszłam, bo nie dałabym rady wysiedzieć...muszę tylko jakieś zwolnienie wydębić :-(

Różniczko powiedz,że masz zapalenie pęcherza. Boli jak sikasz itp wiesz :tak:
Budzę się co rano mierzę i jak temp niska to dół, przychodzi @ dół....całe moje życie ostatnio to doły

Marzen widzę, że wykres prawie idealny;) a co to się w to nabroiłaś z tym ostatnim cyklem, hmm??
Anke trzymam kciuki za betkę, kochana choć wg mnie to tylko formalność u Ciebie:)
Agacynda hehe czyli jednak chłopak;) no ciekawe czy się sprawdzi:) a jak na nowym mieszkanku??
Noelle gratuluję finishu:) teraz to już z górki;)
Anke i Asitka to mnie rozbrajają:) obie piszecie kochane @ nie ma i żadnych objawów ciąży poza.. i tu wymienicie obie po kilka z nich hehehe.... to się nazywa samozaprzeczenie:D
Asitka byle do wizyty:)
Agnieszka to synuś się słucha mamusi.. no bardzo miło z jego strony hehe;)
Laluś to kciuki zaciśnięte i oby @ nie przylazła!!:)
Różniczko, Sailor będzie dobrze dziewczyny!! grunt to pozytywne myślenie, pomimo dołów które każdej z nas się zdarzają:*

My po świętach już w domu. Od mojej mamy dzidziolek dostał robiony na drutach biały sweterek i czapeczkę oraz dwa bodziaczki hehe:)
Ja się najadłam na całego i rośniemyyyyy.. mój m. mówi, że z każdym dniem brzuch mam większy;) a moje siostra jak mnie zobaczyła to wystrzeliła, że ją tak wywaliło ale w 7miesiącu haha....
Dziś też zaczynamy kolejny etap remontu- wchodzi do mieszkania gość od malowania i płytek więc w końcu zacznie to wszystko nabierać wyglądu i kolorów:) już się nie mogę doczekać przeprowadzki!!

Sailor nawet nie chcesz wiedzieć co ja czuję... :-( jeszcze do niedzieli żyłam nadzieją (chyba największą do tej pory), a teraz dupa...znów...co miesiąc ciągle to samo
Sihaya pozytywne myślenie jakoś mi nie pomaga...zresztą nie wiem już co może mi pomóc...wypróbowałam już wszystko :(

Różniczko tule skarbie,poplacz sobie to pomaga a potem zbieraj w sobie bo nie mozna sie poddawac!!

Sailor wiesz z tych bezowulacyjnych cykli to tu pare fasolek mamy!

Agnieszko takkkk mi puchna stopy,kostki i lydki :dry: wieczorami z bolu mam ochote sobie poobcinac te nogi:angry:śpie z nogami w góze,pije duzo wody,ograniczam sol....nic to nie daje:dry: jedynie masazer do stop daje rade...ale tylko na chwile:dry:

sihaya rosnijcie zdrowo!!:) ja to z braku zajec tez bym sobie w takim remoncie udzial wziela;-)nie potrzeba pomocnika??:cool2:

asitko to co ??kiedy ten lekarz?

Witajcie po Świętach!
U mnie niestety udane nie były i to nie ze względu na śnieg. całe święta mnie męczyła jakaś wredna grypa żołądkowa lub zatrucie, łącznie z gorączką - myślałam, ze umrę ale mąż nie chciał mnie dobić.
przynajmniej za bardzo nie zrujnowałam mojej diety.

reklama
NOELLE ja na wizytę umowie sie po 15 bo teraz gin. jeat w szpitalu :-( wątpię żeby udało mi się w tym tygodniu :-(
RÓŻNICZKO termometru nie kupiłam zobaczę co gin. powie
SIHAYA u mnie @ nie ma ale testy wychodzą negatywne, a u Anki jest chociaż cień a u mnie I krecha :-(
Dziewczyny czy wy może pamiętacie kiwdy domikcw wychodzily testy?

Do góry