reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anke wg mnie tez to ciaza, ale idz na bete. Moze to Cie uspokoi. A moze to po prostu taki urok Twojej ciazy ze betka wolno przyrasta? Nie wieeeem...

reklama
ANKE nie wymyślaj na bank jesteś w ciąży :-)
SAILOR chyba umowie sie do gin. i nie pójdę na bete co ma być to będzie :-) ale mam strasznie dużo śluzu i nigdy tak długo mi się @ nie spóźniała, a pecherzyk był ale pękł po tygodniu. Kurcze chyba się wkręcam :-(

Wedlug mnie to nie ciaza, no ale jutro na pewno pojde na betke. Sama nie wiem co myslec, plakac mi sie chce jakas depresja mnie dopada, jestem za bardzo nerwowa. Martwie sie tez jak z praca bedzie, jak jestem na pierwszej umowie do wrzesnia chyba to moj najwiekszy problem ;-(.

A jeszcze to, ze u siostry P. tez test pozytywny, beta do pewnego czasu rosla a okazalo sie ze jest tylko pusty pecherzyk i musiala go sama urodzic, a dzisiaj dopiero wyszla ze szpitala ;-(. I caly czas wszyscy mysleli, ze ciaza a to tylko pusty pecherzyk plodowy.

no hej kochane,
U mnie oki:-D trzymamy sie dzielnie,w sumie do szczescia brakuje mi skonczonego 37 tygodnia i niech sie dzieje co ma dziac:-D:-D

Anke ej kurde no,ciaza jak sie patrzy.Jesli Cie to uspokoi to idz do lekarza albo zrob bete.Dla mnie nie podelega zadnej watpliwosci twoja ciaza!

Asita to co dzialasz z beta czy lekarzem???

Anke kochana ciąża jak się patrzy innej opcji nie ma

Kobietki a u mnie skurcze się uspokoiły ale brzuch się stawia i taki kwadratowy się robi ale pogadałam sobie z synkiem i ma zakaz wychodzenia do piątku :-):-) wkurzają mnie wybuchy gorąca

anke ...zmiluj sie..kazda ciaza jest inna,kazda kobieta ma rozne objawy...ja sluzu nie mialam praktycznie wcale inne dziewczyny mialy pelno... smigaj na bete albo jeszcze lepiej do lekarza zeby zupelnie rozwiac twoje watpliwosci

agnieszko niech sie maly slucha mamy:-)

reklama
Do góry