hej dziewczyny. Dzisiaj test robilam znowu ta druga krecha jest bledsza.od pierwszej, tylko, ze wczoraj siedzielismy do 2 w nocy i duzo pilam soku oczyeiscie i moze te stezenie bylo slabsze. Objawow brak oprocz.sennosci, bolu w ledzwiach, i bolu piersi, souzu brak. Przwecsytalam w instrukcji, ze jezeli wychodza dwie kreski a nie jest ciaza to moga byc torbiele na jajnikach, no nie wiem. A jajniki mnie bola.Jutro po pracy pojde na bete i zobaczymy. :-(.
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Anke kreseczka nie ciemnieje? powinna ciemnieć a ciemniejsza niż kontrolna nie musi być ważne żeby ciemniała.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej babeczki jak Wam mijają święta ?
u mnie wesolo , od rana mam delikatne skurcze w dole brzucha nie regularne mam nadzieje ze się nie rozkręcą, nie chcę dzisiaj rodzić niech Antoś poczeka jeszcze do piątku
u mnie wesolo , od rana mam delikatne skurcze w dole brzucha nie regularne mam nadzieje ze się nie rozkręcą, nie chcę dzisiaj rodzić niech Antoś poczeka jeszcze do piątku
Nie no jest dużo ciemniejsza od pierwszego testu który robiłam bo nie trzeba się przeglądać. Nie wiem boje się, że to jakieś pieprzone torbiele na jajnikach . . . No nie wiem jutro pójdę po pracy na betkę i będzie jasne a w czwartek wybiorę się do lekarza.
Hej dziewczyny :-)
U mnie nadal brak @ za to bardzo dużo śluzu, ale brak jakichkolwiek objawów oprócz bólu jajników. jutro pójdę do szpitala do laboratorium i spytam sie czy mi bete zrobią a do tego muszę byćynaczczo? bo jeszcze w życiu tego nie robiłam :-)
U mnie nadal brak @ za to bardzo dużo śluzu, ale brak jakichkolwiek objawów oprócz bólu jajników. jutro pójdę do szpitala do laboratorium i spytam sie czy mi bete zrobią a do tego muszę byćynaczczo? bo jeszcze w życiu tego nie robiłam :-)
Hej laski 
Jak tam po świątecznym obżarstwie?
Aga trzymam kciuki, żeby Antoś jeszcze poczekał ale zdawaj nam relację na bieżąco
Anke pokaż ten test i się nie nakręcaj niepotrzebnie, na pewno wszystko jest ok
Asitka na betę nie musisz być na czczo, można robić o każdej porze dnia. Trzymam mocno kciuki kochana! &&&&&&
Noelle trzymacie się tam dzielnie?
Mgiełko jak zdrówko? Mam nadzieję, że lepiej
Pianko nadal w dwupaku?
Kto tam miał testować w święta? Bo zapomniałam a info żadnego nie widzę.
Jak tam po świątecznym obżarstwie?
Aga trzymam kciuki, żeby Antoś jeszcze poczekał ale zdawaj nam relację na bieżąco
Anke pokaż ten test i się nie nakręcaj niepotrzebnie, na pewno wszystko jest ok
Asitka na betę nie musisz być na czczo, można robić o każdej porze dnia. Trzymam mocno kciuki kochana! &&&&&&
Noelle trzymacie się tam dzielnie?
Mgiełko jak zdrówko? Mam nadzieję, że lepiej
Pianko nadal w dwupaku?
Kto tam miał testować w święta? Bo zapomniałam a info żadnego nie widzę.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Anke jak sciemniała to dobrze. Nie musi być tak ciemna jak kontrolna :-)
Asitko a nie lepiej iść do ginka? Tak długo już po owu to coś na usg powinno być widać. Jak się pofikało w cyklu to może coś na @ wypisze?Już prawie 7 tydz by szedł chyba
Asitko a nie lepiej iść do ginka? Tak długo już po owu to coś na usg powinno być widać. Jak się pofikało w cyklu to może coś na @ wypisze?Już prawie 7 tydz by szedł chyba
Ostatnia edycja:
Właśnie jak dla mnie to jak test robiłam w piątek popołudniu i dzisiaj rano to nie ma różnicy. Teraz nie będę robić zdjęcia bo rano robiłam to i tak już się po takim czasie zmieniły krechy obydwie. Nie wiem bolą mnie jajniki, cycku, lędźwie a śluzu nawet ociupinki. Jutro pójdę na betę.
reklama