reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczyny. Dzisiaj test robilam znowu ta druga krecha jest bledsza.od pierwszej, tylko, ze wczoraj siedzielismy do 2 w nocy i duzo pilam soku oczyeiscie i moze te stezenie bylo slabsze. Objawow brak oprocz.sennosci, bolu w ledzwiach, i bolu piersi, souzu brak. Przwecsytalam w instrukcji, ze jezeli wychodza dwie kreski a nie jest ciaza to moga byc torbiele na jajnikach, no nie wiem. A jajniki mnie bola.Jutro po pracy pojde na bete i zobaczymy. :-(.

reklama
hej babeczki jak Wam mijają święta ?:)
u mnie wesolo , od rana mam delikatne skurcze w dole brzucha nie regularne mam nadzieje ze się nie rozkręcą, nie chcę dzisiaj rodzić niech Antoś poczeka jeszcze do piątku

Nie no jest dużo ciemniejsza od pierwszego testu który robiłam bo nie trzeba się przeglądać. Nie wiem boje się, że to jakieś pieprzone torbiele na jajnikach . . . No nie wiem jutro pójdę po pracy na betkę i będzie jasne a w czwartek wybiorę się do lekarza.

Hej dziewczyny :-)
U mnie nadal brak @ za to bardzo dużo śluzu, ale brak jakichkolwiek objawów oprócz bólu jajników. jutro pójdę do szpitala do laboratorium i spytam sie czy mi bete zrobią a do tego muszę byćynaczczo? bo jeszcze w życiu tego nie robiłam :-)

Hej laski :)
Jak tam po świątecznym obżarstwie? :)
Aga trzymam kciuki, żeby Antoś jeszcze poczekał ale zdawaj nam relację na bieżąco :)
Anke pokaż ten test i się nie nakręcaj niepotrzebnie, na pewno wszystko jest ok :)
Asitka na betę nie musisz być na czczo, można robić o każdej porze dnia. Trzymam mocno kciuki kochana! &&&&&&
Noelle trzymacie się tam dzielnie? :)
Mgiełko jak zdrówko? Mam nadzieję, że lepiej :)
Pianko nadal w dwupaku? :)

Kto tam miał testować w święta? Bo zapomniałam a info żadnego nie widzę.

Anke jak sciemniała to dobrze. Nie musi być tak ciemna jak kontrolna :-)
Asitko a nie lepiej iść do ginka? Tak długo już po owu to coś na usg powinno być widać. Jak się pofikało w cyklu to może coś na @ wypisze?Już prawie 7 tydz by szedł chyba

Ostatnia edycja:
Właśnie jak dla mnie to jak test robiłam w piątek popołudniu i dzisiaj rano to nie ma różnicy. Teraz nie będę robić zdjęcia bo rano robiłam to i tak już się po takim czasie zmieniły krechy obydwie. Nie wiem bolą mnie jajniki, cycku, lędźwie a śluzu nawet ociupinki. Jutro pójdę na betę.

CAM00687.jpg To jest dzisiejszy, który robiłam z porannego moczu. Mi się wydaje, że to nie ciąża tylko torbiele jakieś bo śluzu szyjowego nic a nic, sucho tak jak przed okresem.

Załączniki

• CAM00687.jpg
    CAM00687.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry