reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
paulinko a co u ciebie??
agacyndo a ja mam taka ochote na frytki,ze chyba rusze cztery litery i je sobie zapodam.Ja ogladam wózki i coraz blizej mi teorii,ze moje dziecko wozka miec nie bedzie bo go wybrac nie potrafie...

A ja czekam... Gdzieś do 10 marca. Czasami mam przeczucie, żę tym razem się udało, a za 30 min znowu przeczucie odwrotne, więc zupełnie nie wiem jak będzie.

Mikołaj raczkuje więc rewoltę w domu robi. Zabawki po całym salonie rozniósł. Podarł przy tym pudełko. No łobuz...

Czołem!

Wystarczy postraszyć, że mało się dzieje i już jak pięknie
- 6 stronic pięknie zadrukowałyście :) Superrrr

Marzen, gratuluję nabytku Beziowego :) Super imiona :)
Różniczko, na Ciebie przypadło odczarowanie listy ! I na Czarnooczkę ! Bo ja nie dam radę, więc to Wasza misja jest ! :) (Czarnooczko, trzymam teraz paluch za wizytację)
No właśnie Czarnooczko! Gdyby nie ta potwierdzona ovu i objawy sutkowo-śluzowe, to możnaby zgonić na cośtam, ale tak....
Mgiełko, pokaż się dentyście i nie matw na zapas, bo ponoć są znieczulenia dla kobiet w ciąży, a 2 trymestr jest najbezpieczniejszy, także bez załamki Kochana!
Noelle, no Ty to już naprawdę... Co to za chorowanie ?! Oddaj mi chorobę - wezmę ją na klatę! (a mam na co!)
Myniutek, a Ty gdzie miła nasza Milejdi?!
Sihaya - straszzzniiie się cieszę, że u Ciebie dobrze! I Ty też mi oddaj swe zarazki, po co Ci ? :p
Paulinko, jakie wyrko fajne jeżdżące ma Twój Synuś :) a są blokadki na te kółka?! Aż mnie korci, by oglądać dzieciowe gażety! Ale jestem silna, jestem silna :p
Asitko, trzymaj się dzielnie kobito!
Panno.migotko - trzymaj się! :(

A ja... odwołałam wizytację, bo mi @ miał nadciągnąć i tylko się czai... więc znów muszę poczekać na wizytację ;/ normalnie buuuuu a mój gin na urlopie teraz będzie przez chwilkę (pewnie na narty gdzieś jedzie w świat - wspaniale...)

Mocno Was wszystkie pozdrawiam, idę bo mój chłop wraca i ktoś musi mięcho na ruszt rzucić ! Hihihi :D
będę później

Jillka ja tych kółek nie zamontowałam. Leżą gdzieś w szufladzie:) ?Mam stojące:)

Widziała któraś listę?

paulinko szybko zleci!!no i oby z efektem pozytywnym!!
jillka :-) no popatrz,wystarczylo postraszyc i juz druk poszedl w ruch:-D e tam @,po co ci ona?? moze to fasolka??!!!jaka tempa dzisiaj??

masakra jakas z tym sikaniem moim bedac u ginekologa i czekajac na swoja kolejke zaliczylam kibel 2 razy a teraz znow 2 razy cisnie mnie ciagle.

mam jutro z rana powtórzyc koniecznie BHCG. a potem zobaczymy. powiedział mi że raczej z moczu nic mi nie wyjdzie. więc odrazu skierował na betkę. Powiedział że nakręcać nie będzie ale liczy na to że będzie dobrze. narazie ciąży nie może wykluczyć ale i też potwierdzić. więc wyjdzie jak zwykle.
jak to wy mówicie nie ma @ jest nadzieja i niech tak pozostanie.
dostałam Spazmolinę na bóle mam brać lutkę 2 razy dziennie folik. i czekać.

reklama
Noelle, pewnie, że po co...ale cóż. Po ostatnim cyklu, to mam mieszane uczucia - czasem się jej wygląda :) A tempka dziś - spadek znaczny bo 36,75.

Do góry