Czołem!
Wystarczy postraszyć, że mało się dzieje i już jak pięknie
- 6 stronic pięknie zadrukowałyście
Superrrr
Marzen, gratuluję nabytku Beziowego
Super imiona
Różniczko, na Ciebie przypadło odczarowanie listy ! I na Czarnooczkę ! Bo ja nie dam radę, więc to Wasza misja jest !
(Czarnooczko, trzymam teraz paluch za wizytację)
No właśnie
Czarnooczko! Gdyby nie ta potwierdzona ovu i objawy sutkowo-śluzowe, to możnaby zgonić na cośtam, ale tak....
Mgiełko, pokaż się dentyście i nie matw na zapas, bo ponoć są znieczulenia dla kobiet w ciąży, a 2 trymestr jest najbezpieczniejszy, także bez załamki Kochana!
Noelle, no Ty to już naprawdę... Co to za chorowanie ?! Oddaj mi chorobę - wezmę ją na klatę! (a mam na co!)
Myniutek, a Ty gdzie miła nasza Milejdi?!
Sihaya - straszzzniiie się cieszę, że u Ciebie dobrze! I Ty też mi oddaj swe zarazki, po co Ci ?
Paulinko, jakie wyrko fajne jeżdżące ma Twój Synuś
a są blokadki na te kółka?! Aż mnie korci, by oglądać dzieciowe gażety! Ale jestem silna, jestem silna
Asitko, trzymaj się dzielnie kobito!
Panno.migotko - trzymaj się!
A ja... odwołałam wizytację, bo mi @ miał nadciągnąć i tylko się czai... więc znów muszę poczekać na wizytację ;/ normalnie buuuuu a mój gin na urlopie teraz będzie przez chwilkę (pewnie na narty gdzieś jedzie w świat - wspaniale...)
Mocno Was wszystkie pozdrawiam, idę bo mój chłop wraca i ktoś musi mięcho na ruszt rzucić ! Hihihi
będę później