reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Marzen podziwiam Cię bo ja nie daje rady żeby wejść do schroniska i mój mąż ma to samo, byśmy od razu wzięli wszystkie te biedne pieski
Czarnooka daj znać koniecznie co Ci gin. powie a ja kciuki mam zaciśnięte :tak:

Też bym nie dała rady iść do schroniska- wszystkie bym przywlekła do domu.. My właśnie czekamy na naszego pierwszego pieska:) Ma już 1,5 tyg:) I właśnie się zastanawiam nad imieniem...

Czarnooka a jeśli później doszło do zapłodnienia? Objawy jak najbardziej ciążowe. W każdym razie trzymam kciuki:)

Wcale Wam się nie dziwie Asitko, psiaki w schronisku jak tylko zobaczą człowieka, to patrzą się z taką nadzieją w oczach.....trudno jest wybrać i rzeczywiście najchętniej wzięłoby się kilka. My z Bezą się wybraliśmy nawzajem :blink:

Oki ja dziewczynki się żegnam powoli może uda mi się zajrzeć wieczorem a jak nie to już teraz życzę udanego popołudnia i wieczorku :****

zasnęło mi się:zawstydzona/y:
Marzen fajne imiona dla psiaków!i wielki szacun dla Was! Tez kiedys myslalam nad psiakiem ze schroniska,ale zanim sie zdecydowalam to dostalam w prezencie urodzinowym.

hej babeczki

ja dzisiaj jestem padnięta chodzę o wszystko się obijam, nie mam humoru i wszystko mi z rąk leci , łydki bolą stópki też ehh... to sobie ponarzekałam

lece poczytać co tam u was

Cześc Dziewczyny
Pianko byłam dzisiaj na wizycie podejrzeć czy jakiś pęcherzyk mi tam się wykluwa. Lek mówił,że jest obejrzał poprzedni wykres i obstawia owulkę na piątek sobotę :-) całą noc się tłukłam po łóżku a teraz podsypiam :-D

Dziewczyny pamiętacie pannę.migotkę? Serduszko maleństwa przestało bić :-(

Ostatnia edycja:
reklama
znowu padłam i pospałam...ciekawe jaka mnie noc czeka.Czuje sie jakby lepiej.Ale to taka wątła różnica.Za to bola mnie żebra po prawej stronie tak,że zaczynam chodzić po ścianach.Podejrzewam ,ze z tym bólem może mieć cos wspolnego para nóg ,która tam zawędrowała i mnie tam kopniakami okłada:dry:

Eh...co za wieści:no: Biedna panna.migotka...

Czarnooka
przyniesc jakies dobre wiesci z wizyty!!&&&!!!

agacynda jak tam u Was?

Do góry