reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Też bym nie dała rady iść do schroniska- wszystkie bym przywlekła do domu.. My właśnie czekamy na naszego pierwszego pieska Ma już 1,5 tyg I właśnie się zastanawiam nad imieniem...
Czarnooka a jeśli później doszło do zapłodnienia? Objawy jak najbardziej ciążowe. W każdym razie trzymam kciuki
Czarnooka a jeśli później doszło do zapłodnienia? Objawy jak najbardziej ciążowe. W każdym razie trzymam kciuki
Noelle1986
Fanka BB :)
zasnęło mi się
Marzen fajne imiona dla psiaków!i wielki szacun dla Was! Tez kiedys myslalam nad psiakiem ze schroniska,ale zanim sie zdecydowalam to dostalam w prezencie urodzinowym.
Marzen fajne imiona dla psiaków!i wielki szacun dla Was! Tez kiedys myslalam nad psiakiem ze schroniska,ale zanim sie zdecydowalam to dostalam w prezencie urodzinowym.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej babeczki
ja dzisiaj jestem padnięta chodzę o wszystko się obijam, nie mam humoru i wszystko mi z rąk leci , łydki bolą stópki też ehh... to sobie ponarzekałam
lece poczytać co tam u was
ja dzisiaj jestem padnięta chodzę o wszystko się obijam, nie mam humoru i wszystko mi z rąk leci , łydki bolą stópki też ehh... to sobie ponarzekałam
lece poczytać co tam u was
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Cześc Dziewczyny
Pianko byłam dzisiaj na wizycie podejrzeć czy jakiś pęcherzyk mi tam się wykluwa. Lek mówił,że jest obejrzał poprzedni wykres i obstawia owulkę na piątek sobotę :-) całą noc się tłukłam po łóżku a teraz podsypiam
Dziewczyny pamiętacie pannę.migotkę? Serduszko maleństwa przestało bić :-(
Pianko byłam dzisiaj na wizycie podejrzeć czy jakiś pęcherzyk mi tam się wykluwa. Lek mówił,że jest obejrzał poprzedni wykres i obstawia owulkę na piątek sobotę :-) całą noc się tłukłam po łóżku a teraz podsypiam
Dziewczyny pamiętacie pannę.migotkę? Serduszko maleństwa przestało bić :-(
Ostatnia edycja:
A
agacynda
Gość
Wlasnie ostatnio czytalam co tam u Migotki, ale bylo wtedy jeszcze dobrze.
Migotko sciskam Cie!!! (
Migotko sciskam Cie!!! (
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
znowu padłam i pospałam...ciekawe jaka mnie noc czeka.Czuje sie jakby lepiej.Ale to taka wątła różnica.Za to bola mnie żebra po prawej stronie tak,że zaczynam chodzić po ścianach.Podejrzewam ,ze z tym bólem może mieć cos wspolnego para nóg ,która tam zawędrowała i mnie tam kopniakami okłada
Eh...co za wieści Biedna panna.migotka...
Czarnooka przyniesc jakies dobre wiesci z wizyty!!&&&!!!
agacynda jak tam u Was?
Eh...co za wieści Biedna panna.migotka...
Czarnooka przyniesc jakies dobre wiesci z wizyty!!&&&!!!
agacynda jak tam u Was?