reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko w dół dzisiaj, więc zobaczymy co tam jutro wyjdzie.
Noelle będzie dobrze!

My jutro wyjeżdżamy na spóźniony walentynkowy weekend więc już dziś życzę Wam udanego weekednu :* bo przede mną pakowanie właśnie się zaczyna ;-)

Och tak bym chciała, żeby ten spadek był zagnieżdżeniem, a nie objawem zbliżającej się @ :-(

Dziewczynki :)
Ja ostatnio mało aktywna, bo jakoś dużo zadań mam. Także wpadam, by pozdrowić, uściskać wirtualnie i przesłać dużo uśmiechów dla Was!
:)

Hej :-)

Bylam u gin. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku :-) moje Malenkosci ma 6,5 cm :D i widzialam jak raczkami sie po glowie "drapal" hihihi :-) pan doktor mi powiedzial, ze najprawdopodobniej pierwsze ruchy bede czuc okolo 20 tygodnia... Mowi ze moze troche wczesniej bo szczupla jestem. Ale to wszystko wyjdzie w praniu. Plec tez. Najwczesniej za miesiac moze sprawdzic... Dostalam skierowanie na badania genetyczne na czas miedzy 20 a 22 tygodniem. :) ahh no i to chyba tyle. Zdjecie wstawie pozniej bo jeszcze do domu nie dojechalam.

Agacyndo supr ze z dzidzią wszystko ok :)

a ja dzisiaj mam paskudny dzień, przed chwilą siostra do mnie dzwoniła ze mama miała wypadek i ze samochód skasowała wpadła w poślizg i zderzyła się z piaskarką. Właściwie to dzwoniła do męża żeby mi powiedział jakoś delikatnie i żebym sie nie denerwowała a ja tu k****mać taką nerwice mam o nic nie wiem, czekam żmam a będzi w domu i jadę do niej

AGACYNDA gratuluje zdania egzaminu i pieknego, zdrowego dzidziolka!!
ROŻNICZKA udanego weekendu:) trzymam kciuki:&
AGNIESZKA zdrówka dla mamy i nie denerwuj sie tak kochana.
NOELLE no i tak masz myślec kochana!:)

ja już spakowana do szpitala... nie chce o tym myślec bo znów zaczne beczec....
ale jedno przed chwilą do mnie dotarło, że jak wrócę ze SPA to już z córcia:szok: boże kiedy to 9 miesięcy minęło??

no to Domik trzeba sie cieszyc!! :)) juz niedlugo zobaczysz swoja Kruszynke z drugiej strony :D

To moj Dzidziol
zdjęcie-11.jpg

reklama
Do góry