reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no raczej nie zaszkodzi :tak: mimo że kiedyś obiło mi sie o uszy że któraś dziewczyna pisała że duphostan brała cały rok bez przerwy i działał jako antykoncepcja ale nie mogę tego potwierdzić bo ja to biorę juz po owu i czy wogóle progesteron może działać jako antykoncepcja :confused2:

Hey dziewczyny, niestety nie mam czasu nadrobić wszystkiego, ale chciałam sie coś Was zapytać...
Zastanawia mnie fakt wymiotów w ciaży. Bo ja tak w ogóle nie wymiotuje, praktycznie wymiotowałam taz w życiu jak byłam małym dzieckiem po leku, który po przyjęciu na pusty żołądek daje taka reakcję. A tak to nigdy, ani przy zatruciu, ani po alkoholu. I zastanawiam się czy jest jakieś większe prawdopodobieństwo dzięki temu, ze mnie to ominie. Miała któras z Was, że nie ma tendencji do wymiotów i w ciązy też ich nie miałyście? Albo odwrotnie? Dziwnie mi sobie wyobrazić siebie wymiotującą w ciązy jak nigdy po niczym nie wymiotowałam( poza tamta jednorazowaa sytuacją ponad 20 lat temu...)

Kochana ja nie wiem jak to z tymi wymiotami.

Ale czytałam ze czym wiecej mdłosci i wymiotów to podobno ciąża lepiej sie rozwija, ale czy to prawda?? ;)
Moja sis raz wymiotowała w ciąży a synka ma zdrowego ;)) tyle co go grypa złapie czy coś.

reklama
Hey dziewczyny, niestety nie mam czasu nadrobić wszystkiego, ale chciałam sie coś Was zapytać...
Zastanawia mnie fakt wymiotów w ciaży. Bo ja tak w ogóle nie wymiotuje, praktycznie wymiotowałam taz w życiu jak byłam małym dzieckiem po leku, który po przyjęciu na pusty żołądek daje taka reakcję. A tak to nigdy, ani przy zatruciu, ani po alkoholu. I zastanawiam się czy jest jakieś większe prawdopodobieństwo dzięki temu, ze mnie to ominie. Miała któras z Was, że nie ma tendencji do wymiotów i w ciązy też ich nie miałyście? Albo odwrotnie? Dziwnie mi sobie wyobrazić siebie wymiotującą w ciązy jak nigdy po niczym nie wymiotowałam( poza tamta jednorazowaa sytuacją ponad 20 lat temu...)
groszek i o to jest ciekawe pytanie :) co powoduje że kobieta w ciąży wymiotuje.... ja w ciąży nigdy nie wymiotowałam raz zdarzyło mi sie po wódce ale to przez mojego męża kilka lat temu i teraz mam wstręt do wódki z kieliszka :-D
moja koleżanka jest w ciąży w pierwszej zero wymiotów w drugiej teraz jej sie zdarzyło po witaminach które sama na własną rękę kupiła. Czy jest racjonalna odpowiedz na pytanie co jest powodem wymiotów kobiet.

Do góry