reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

nigdy jasny :-p bardzo bo więcej czasu to będziesz go czyścic :D
szukałąm fotki na necie ale nie znalazłam :/ wszystkie kolory oprócz tego a mój wózek był pomarańczowo beżowy i ciemny taki jeszcze poszukam to dam CI fote.... :/

reklama
Mi się podoba cd18 :D zakochałam się !! aż dodam do ulubionych :D:D
a mi mój powiedział, że mam na wózek limit 2 tyś :-D:szok:

ładny ale już w życiu nie zdecyduje sie na taki wózek... tylko gondolowe i osobno spacerówka.. bo i tak jak już wyrzucisz ten środek ja to zrobiłam jak mała miała 3 miesiące jak miała poł roku to jako do siedzenia było jeszcze spoko ale juz później kupiłam osobna spacerówkę.... ten wózek jako spacerowy jest do dup*..

To ja dalej się chyba będę kierować w stronę Xlandera, bo moja ciotka swojego synka woziła w Nim do 4 roku. :o

witam sie z rana ...
dzis musze jechac odiwedzic moja ucelnie heheh dawnoooo mnie nie bylo .... ale jakos wytrzymam na 10 mam :)
czy ktos dzis testuje???

reklama
Do góry