reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

nie denerwuje sie Kochana będzie dobrze napewno będzie ok , idz do lekarza zapytaj poinformuj i napewno bedzie ok :)
ja narazie nie wiem jak u mnie z @ 6 mam dostac ale na ten moment wogole sie nie czuje jak na @ , miejmy nadzieje ze bedzie ok i jednak bede miala prezent na urodziny ;p
no nic sie nie nakrecam....
ja dzisiaj jade z tesciowa i narzeczonym zobaczyć garnitur co razem wybraliśmy ciekawe co na to teściowa :) miejmy nadzieje ze sie jej spodoba , u nas w Pń piękny dzień pięknie ptaszki śpiewają i ciepło się troche zaczyna robić ... :)

reklama
Ja miałam porprazol 20. Zaczełam go pic 21 a nie 19. No i do 29 go piłam a jak zrobiłam test to już nie
to tylko kilka dni na ulotce masz napisane że szczury miały dawki345 razy a króliki 172 razy wiec 8 dawek to praktycznie nic. Ale powiedz o tym lekarzowi o wszystkich lekach jakie przyjmowałaś w ostatnim czasie

hej dziewczynki nie bylo mnie troche bylam w szpitalu juz jest ok:")
doczytywalam na telefonie ze crayzy rozab i ania zrobily testy i wyszły II gratulacje
u mnie widac juz poecherzyk 7mm 5 tydzien ciazy i licza identycznie jak ja :) tygonie sie zgadzaja eheheh

ktos dzis testowal lub wczoraj ?????????????????/

to tylko kilka dni na ulotce masz napisane że szczury miały dawki345 razy a króliki 172 razy wiec 8 dawek to praktycznie nic. Ale powiedz o tym lekarzowi o wszystkich lekach jakie przyjmowałaś w ostatnim czasie

Powiem powiem ;) i jeszcze przez dwa dni miałam takie proszki na biegunkę ;//
Mam nadzieje ze dzidzia będzie zdrowa ;)

hej dziewczynki nie bylo mnie troche bylam w szpitalu juz jest ok:")
doczytywalam na telefonie ze crayzy rozab i ania zrobily testy i wyszły II gratulacje
u mnie widac juz poecherzyk 7mm 5 tydzien ciazy i licza identycznie jak ja :) tygonie sie zgadzaja eheheh

ktos dzis testowal lub wczoraj ?????????????????/

hej :)
ojej a co się stało ?
super że z maleństwem wszystko dobrze
kilka dziewczyn testowało ale jak widać na tabelce na razie bez rezultatu ale @ jeszcze nie ma wiec nic straconego :)

Dziewczyny czy duże jest ryzyko jak 2 tygodnie po owulacji piłam ten porprazol? juz byłam w ciąż ja go piłam ale nie wiedziałam ;((

Nie ma żadnego niebezpieczeństwa w pierwszym miesiącu.. kiedyś był na ten temat artykuł chyba na interia.pl, że nawet jak byś chodziła do solarium to żeby się nie martwić :) Także głowa do góry wszystko będzie dobrze

reklama
Do góry