reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja też nie jestem "alkoholowa" ale tak jakos mnie dzisiaj naszło jak Mynia sie odezwała że na piwo idzie

ja ostatni raz piłam w Lipcu jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży czyli pewnie wtedy jak zmajstrowaliśmy fasolkę

I ja alkoholowa nie jestem. Kiedyś jak koleżanka zostawiła u mnie piwo w lodówce to następny raz jak przyjechała po 5 miesiącach to się ze mnie śmiała, że to piwo jeszcze stoi :p Ja lubię się raczyc czasem martini z tonikiem, cytrynka i lodem... no w sumie to mogłabym to pić jak kompocik :) Ale ostatnio mam winko już miesiąc w lodówce i jeszcze nie otworzyłam, jakoś samej mi się nie chce... A wracając do piwa bananowego to jest pyszne :) Smakuje podobnie do naszego piwa (bo inne afrykańskie piwa są takie, że w ogóle można by było nie poznać, że to piwo :-)) tylko z posmakiem bananowym.
Margotka nie mów, że silne bo będą drążyć co Ci jest. Powiedz, że po prostu bierzesz leki (nie muszą być silne, żeby nie móc przy nich pić)

reklama
Jak nie sexshopy to piwo ale tematy dziś tu górują :-D

Ja już w domku, padnięta jakoś dziwnie jestem, jutro też muszę iść do pracy (a myślałam, że sobie pośpię). Muszę się za sprzątanie wziąść, a lenia mam strasznego.
A jeśli o alkohole chodzi to ja bardzo martini różowe ze spritem lubię pić ;-) no i piwka ale tylko te smakowe.

Do góry