reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny :-) Nie straszcie mnie jakimiś zrostami... :no::no: Wiecie co stwierdziłam, że muszę przestać kochać się z moim mężem z myślą, że to tylko czas do robienia dziecka... trzeba się wyluzować i już.

Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Widze, że jest nadzieja, że u którejś z was albo i u wszystkich może być huczne buuummm :tak: Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...

Matyjasowa z jakiego miasta jestes?

reklama
kropka87 ja jestem z bedzina a ty ???

mnie brzuch dalej pobolewa .... czuje jakby juz@ przyszla ale sprawdzajac jest tylko bialy sluz.......

Matyjasowa my wynajmujemy mieszkanie w Bytomiu niestety :/ Jeszcze trochę.. Niezbyt piękne miasto no ale coż. Dopiero od 1,5 roku tutaj mieszkam. Jestem z Cz-wy. Mąż z Chorzowa i dlatego tutaj zamieszkaliśmy. W Częstochowie brak perspektyw...

Aga przykro mi :(

Widze, że u dziewczyn bez pozytywnych wieści... A Aneta u Ciebie jak? U mnie dopiero 9 dzień cyklu przy cyklach 32-35 to jeszcze daaaleka droga. 30 dzień cyklu przypada dopiero na 15 go lutego ech...

Cześć Dziewczynki,
dopiero z pracy wróciłam i musiałam nadrobić czytanie, żeby odpisać .

Hmm sytuacja wygląda tak, że 2 dni temu powinna być @ i nie ma i nie widzę póki co... Ani nie czuję się na nią.
Rano robiłam test i znowu je**na jedna kreseczka... :(( dwa różne testy wzięłam i nic... nawet śladu ani ledwo widocznej ani nawet cienia... :(( A to ciekawe bo mam takie twarde podbrzusze, że aż boli czasami... nigdy przed @ nie miałam takiego więc w sumie to ja już nie wiem co jest grane..

Aga przykro mi, że Cię dopadła @...

Agacynta mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!! Mnie też na początku testy wychodziły negatywne :) Jeszcze troszkę cierpliwości. Może @ nie przyjdzie a na teście zobaczysz II :-) Ja w piątek na 11 30 do lekarz. Ciekawa jestem jak tam moje pęcherzyki. Oby rosły.

reklama
Do góry