reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś a mierzysz codziennie?
Tak, temp spada przed @ (spadek progesteronu) oby Twoja nie spadła! Jak długo to właśnie sama nie wiem- u mnie już jest 11 dzień wyższych temp. a test nadal negatywny, ale Noelle wyszedł test już w 8 dniu ;) więc nie wiem dokładnie ile- może dziewczyny pomogą

reklama
A Ty w samej ZG mieszkałaś? Bardzo spodobało mi się to miasto:tak: nie za duże i nie za małe i do tego nie ma takich korków jak we Wro:tak: bo do tego nigdy nie mogłam się przyzwyczaić, nawet po 10 latach:szok:

O proszę :) z Kłodzka :p
Tak, ja mieszkałam w samym centrum ZG. A korków we wro nienawidzę, więc się stamtąd wyniosłam i obecnie mieszkam godzinę drogi od Wro.

różniczko to ja trzymam kciuki co by to jutro co było swietowac na naszym forum:D Od rana bede wypatrywac dobrych wiesci!! tez narobiłam sie tych testow pepino;D Dobre są:D

Ja padłam na drzemke popoludniowa. Koszmar mi sie snił taki ze szok:szok: obudziłam sie zapłakana:/ Śniła mi sie wizyta u gina,powiedział ze z fasolka nie jest dobrze i trzeba ciaze przerwac:/ dziewczyny ,mowie Wam,koszmar z rodzaju tych najgprszych. Chyba za bardzo sie przejmuje skoro juz na siebie takie sny sprowadzam:/

Różniczka Tak codziennie, i teraz tak od owulki mam podwyższoną temperaturę. Zobaczymy co z tego będzie. Może w poniedziałek albo we wtorek do gina pójdę.

Laluś a mierzyłas we wczesniejszych cyklach temperature?? bo to najlepiej sie sprawdza jak masz porownanie do cykli wczesniejszych. Najlatwiej wtedy zaobserwowac jakas zmiane:D

Agacyndo a gdzie teraz mieszkasz, jeśli można spytać?Ja zawsze starałam się mieszkać w cenrtum Wro, i chodziłam wszędzie na piechotę:tak: ale ceny ceny były tak zabójcze za mieszkania więc się przenieśliśmy ;-)
Noelle wszystko będzie dobrze! Kiedy masz wizytę? Zobaczysz pięknego dzieciaczka i usłyszysz serducho! Złe sny zamieniają się w dobrą rzeczywistość, tulę kochana :*

reklama
Laluś nie wiem czy to nie będzie za szybko na wizytę, bo może jeszcze nic nie zobaczyć, jak się dzidziolek nie zagnieździł- z tego co ja wiem, widzę po suwaczku, że chcesz testować za 6 dni- to w dniu spodziewanej @ będzie? Myślę, że dopiero po pozytywnym teście jest sens iść do gina, ale nie wiem dokładnie kiedy- może dziewczyny coś podpowiedzą

Do góry