reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja dopiero mam chwilkę, żeby do Was odpisać kochane!
Noelle dziękuję Ci bardzo :* Cieszę się, że tak dobrze przyjęli wiadomość w pracy :tak: mnie to pewnie wywalą z pracy :-D

Agnieszko gratuluję zdanego egzaminu!

Sailor jak testy pozytywne to działajcie- dobrze, że masz chorobowe

Mynia jak tam figielek? Mi gin powiedział, żebym brała luteinę dopiero po skoku temp.- czyli po potwierdzeniu owu

Laluś ja nie wiem jak długo ma być wysoka temp., żeby była pewność, że jest ciążą, gdzieś czytałam, że po 14 dniach tej wyższej już bije serduszko malucha! Podobno nad morzem rozlegulowuje się cykl- na taki 9 miesięczny :-D
Isis u mnie leje od wczoraj wieczorem i przestać nie chce!M
Margotka jak się czujesz? Nadal Cię @ męczy?
Agnieszka1987 ja bym mierzyła od 10 dc, bo wcale nie zaczniesz tak późno- przynajmniej zauważysz skok i do tego nauczysz się jak to robić do następnego cyklu

U mnie nic nowego temp na dal wysoko :-D:-D:-D Mam straszny nawał pracy, ale właśnie zaczął się weekend i będę leniuchować! No może chociaż trochę ogarnę i coś dobrego ugotuję mojemu M.
Pozdrawiam Was dziewczyny! Miłego weekendu i owocnych staranek!!!

rożniczka myślisz, że morski klimat sprzyja zafasolkowaniu? :) Oby! :D Ja dziś miałam 37,1 stopnia. Ale to może po owulce się jeszcze utrzymuje...

No i powinno się utrzymaj po owulce :) Ja znam duuuuużo takich wakacyjnych "przypadków" aż sama się śmiałam, że nie jeżdżę nad morze to nie mam dzieci :-D

Agacynda buty podobają mi się bardziej niż kiecka, ale ja to tak pod siebie mówię, bo nie wyglądam w geometrycznych wzorkach :dry:

oo Różniczka widzę, że z okolic ZG jesteś. Ja się urodziłam tam i 9 lat mieszkałam :-)
buty są mega seksowne, pierwszy raz kupiłam sobie buty z paskiem na kostce...

Różniczka no a ile się powinna tak utrzymać?( sorry, że tak dopytuje ale ja w tych sprawach to cienka jestem :p). Bo przed @ spada? Ja mam @ za tydzień...

Agacyndo pod ZG mieszkam od 1,5 roku :-D wcześniej 10 lat we Wrocławiu, a w ogóle to z Gór pochodzę :tak:
Noelle testuję, a co! mam ich trochę- zakupione w tesco i auchan więc będę testować- oby już coś wyszło, bo ta niepewność mnie zabija:-( a do tego M jest na weekend w domu to mielibyśmy okazję razem świętować :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry