reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Isis Figielek jak wyżebrze ode mnie trochę mleka też ma biegunkę czasami ale z kotem to jednak trochę łatwiej przy biegunce bo ma kuwetę a piesek biedny musi się męczyć i Ty z nim. Współczuję
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Laluś 3mam kciuki za fasolkę. Chciałabym już owulkę. Dziwny mam ten śluz rano biały kremowy potrm bardzo rozciągliwy podobny do białka...
Myniu przykro mi, że kotek chory :-(
Laluś widzę, że Ty testujesz za 6 dni tak jak ja :-)
Moje pieski, a w sumie jeden Chanelka jest alergiczką inie raz jak była młodsza (ma teraz 5 lat) miewała często gorączki, co my z mężem się najeździliśmy do weterynarza i to o różnych godzinach raz to nawet jechaliśmy po 22, a później przeczytałam w gazecie że u shar pei częste są gorączki i należy wtedy przyłożyć mokry ręcznik :-)
Laluś widzę, że Ty testujesz za 6 dni tak jak ja :-)
Moje pieski, a w sumie jeden Chanelka jest alergiczką inie raz jak była młodsza (ma teraz 5 lat) miewała często gorączki, co my z mężem się najeździliśmy do weterynarza i to o różnych godzinach raz to nawet jechaliśmy po 22, a później przeczytałam w gazecie że u shar pei częste są gorączki i należy wtedy przyłożyć mokry ręcznik :-)
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Owulacyjny wychodzi mi prawie pozytywny i to tety mam te mniej czułe z allegro więc chyba coś się szykuje. Jak się organizm nie rozmyśli to może pojutrze będzie owu...tak badzo bym chciała
reklama