reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

No jak to co? Dwie krechy! :tak: Innej opcji kochana nawet nie ma! Wczorajszy test też sobie zaznacz na wykresie jako pozytywny :)

reklama
poł nocy nie przespałam!:no: ja nie wiem co się dzieje. nie dośc, że spac nie mogę to jeszcze mnie brzuch bolał:( aż się przestraszyłam. i ciągle mnie coś kłóje i ciągnie...eh... jak na poczatku ciąży spac mogłam wszędzie to teraz w nocy mi się włączyło oglądanie sufitu:angry:

agacynda może to opóźnienie przez to, że nie brałaś dupka?? lekarz kazał Ci odstawic czy sama tak zadecydowałas??
noelle czekamy na te piekne kreseczki:)
asita odpusc trochę mężowi bo go zajedziesz:-D

IMG_0468.jpg trochę nie wyraźne ale przedstawiamy sie w 12 tygodniu i 1 dniu ciąży:)

Agacyndo dziekuje kochana! Ni trac nadzieji na ten cykl.
domikcw piekny profil:D Prezentujecie sie z fasolka pieknie:*

Zatestowałam i oto co wysikałam;

testtt.jpg

Dziewczyny teraz to widze:szok: Żem sie powyła na całego.Nie moge w to uwierzyc!!!!Tak wogole to mąz mnie przylapał na ogladaniu wyniku, i teraz nosi ten test ze soba po calym domu( musialam go sila zmusic zeby oddal co by Wam fotke zrobic). no i ja teraz mam zdjecie a maz test!! Bede musiala sobie drugi wysikac:D

Domikcw nie ma opcji żebym mu odpuściła :-) za bardzo mi zależy, zresztą jemu też, dlatego nieraz muszę mu przypomnieć że żeby były większe szanse na dzidziusia to musimy kochać się co najmniej co drugi dzień :tak:
Piękny masz ten brzuszek :-D też chcę taki..... :-(

Noelle gratuluje i spokojnych 9 miesięcy :-)

reklama
Do góry