reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
agacynda mówi się trudno i idzie się dalej. i tak trzymaj. podoba mi się Twoje podejście. sciskam:*
agnieszka to super, że plamienia już nie ma. a o cycuchach to mi nawet nie mów! masakra jak bola czasem. no ale sama tego chciałam

a tak wogóle to coś ostatnio czuje kamień a żoladku. głodna jestem a tu tak boli, ze nic jeśc nie mogę. nic mi nie smakuje:( innym dziewczyną dolegliwosci pierwszego trymestru odchodza a mi się zaczynaja:eek:

sailorku Ty tam sikaj:) ja trzymam bardzo mocno kciukaski za Ciebie!! liczę z dzidzią na Ciebie:*

a tak wogóle to agnieszka i pianka pokazujcie swoje bembenki! to fluidki dla innych. ja jutro tez pstrykam fotkę jak co miesiąc. chcę zrobic dla siebie i dziecka pamiatkę

margotka nigdy nic nie wiadomo. lekarze nie zawsze wszystko widzą. ja byłam u ginki bo @ nie było po luteinie i w tedy byłam w 6 tygodniu ciązy i ona nic nie widziała. kazała dla pewnosci test zrobic a tu II kreski jak malowane wyszły. wszystko się zdarzyc morze.

No wlasnie Dziewuszki wklejcie fotki swoich brzycholkow !!! Ja tak lubie ogladac :))

Domik ja mam luzne podejscie juz teraz bo ile mozna sie zalamywac? Przeplakalam juz kilka cykli j starczy. Ciesze sie ze moge sie kochac z moim narzeczonym (!!!) ile wlezie bez zadnych zabezpieczen i tak naprawde bardzo sie tym cieszyc!!!

oj dziewczyny mój mąż dzisiaj niedysponowany i nici z bzyku bzyku :wściekła/y: ale obiecał, że jutro na 200% :tak:
jak ja bym chciała już mieć fasolkę w brzuszku......:-(
agacyndo ja i tak mówię że Ty w ciąży jesteś :-D

agacynda no to teraz test możesz zrobić po swojemu w sobotę ;)
Noelle gdzie się podziewasz?
Ze zdjęciem będzie problem bo nie mam za bardzo jak zrobić - lustro tak wisi że ciężko brzuch odbić, może męża na dniach poproszę ale jak sobie pomyślę zaraz sto tysięcy pytań a jak, a co, a po co..to może jednak sama spróbuję ;D a teraz uciekam bo na szarlotkę mnie naszło i właśnie wstawiam tylko kurcze z papierówek bo innych jabłek nie mam w domu :D ciekawe co za gniot mi z tego wyjdzie ;) chociaż jeszcze kwaskowe są to może będzie ok..Dobranoc babeczki :*

Aaa i jeszcze miałam zapytać co z naszą Mynią się dzieje że tak zamilkła?

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny!!
Jestem jestem!!
Wrocilam z pracy niedawno:szok:
Teraz zaczynam nadrabiac to coscie dzisiaj naskrobaly:D Co slychac???:D

Kochane jestescie,wiecie? Dziekiuje za mile slowa,jutro robie kolejny test z rana.trzymajcie kciuki!!!

klaudyna31 kochana staralismy sie od sierpnia tamtego roku,z mala przerwa,wiec praktycznie rok odkąd nam ten pomysl zaswital;D
agacynda Kchana,poki @ brak to jest nadzieja. Kto wie moze owulke mialas pozniej a fasolka dobrych pare dni krazyla.
sailor kochana cos czuje ze w tym cyklu wysikasz dwie kreseczki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry