reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

jestem
maż przyjechał i nie mam na nic czasu, u mnie nie ma co gratulować czekam na @ jeszcze od dwóch dni mnie w płucach piecze i przełyku jakaś infekcja czy co?
piersi mnie troche bolą i czekam ale napewno się @ spóźni bo chyba cykl bezowulacyjny
więc odezwę się jak przylezie żeby sie przepisać mąż wziął sobie tydzien wolnego szkoda że akurat jak ja mam mieć małpę a nie w owulacja
ehhh chłopy

reklama
Laluś głowa do góry! to jeszcze o niczym nie przesadza. Tak jak agnieszka116 mówi,niekiedy testy nie pokazuja II,maluszka na usg juz widac a testy dalej 1 kreske pokazują. Zrób bete,albo odczekaj jeszcze troche i znowu testuj. Ja bym tak zrobiła. Poki nie ma @ nadzieja jest.

agnieszka116 co u Ciebie?tfu tfu...Co u WAS??:D Super,że razem z mężęm sie wybraliscie,nie wazne jaki koncert ważny spedzony wspolnie wieczór.
mgielka2008 ciesz sie mężem:D no szkoda,ze nie traficie na owulke,ale kochana wyprowadzisz cykl na prosta i wtedy sie uda!:*

Ja tylko na chwile tu wpadłam,temperature zaznaczyc,dzisiaj minimalnie w dól aczkolwiek ciągle przyzwoicie . Staram sie nie nakrecac ,ze taki jej poziom cos oznacza. bo różnie to bywa,moze cos mnie lapie? Wiecie naczytalam sie jak to dziewczyny juz pare godzin/ dni po zaplodnieniu maja wszelkie ciązowe objawy. Ja sie zdecydowanie bezobjawowo czuje.
Uciekam kochane!! Bede popoludniem:*

Noelle u nas dobrze nawet bardzo dobrze na razie bez żadnych objawów jedynie ból pleców mi dokucza ( przy poprzednich ciążach też tak miałam ), zboczymy kiedy się zaczyna bo z mała to dopiero koło 12 tc zaczęło mnie mdlić i wtedy zaczęły się sypać już wszystkie możliwe . Ze śluzem juz ok jet go dużo i biały

Agacyndo szkoda że @ przyszła , oby ten cykl okazał się szczęśliwy , trzymam kciuki

hejka :*

ja niedawno wstałam.. byliśmy na weselu przyjaciółki:) jeszcze raz wczoraj siknęłam, chyba już wpadam w paranoje..jest mocna druga krecha testem czułości 10mlu :):)
Dziewczyny w Auchanie są tanie te czułe testy za ok 3,50..:) Jak macie w pobliżu to warto się wybrać.
Tempkę mam 37 i ponad od kilku dni ale też biorę duphaston więc to pewnie też od leku.

Agacynda, super ślub sobie wymarzyliście :D i życzę aby @ się nie pojawiła!
Sailor, a gdzie kupiłaś płaszczyk, też właśnie chcę a jeszcze jak mówisz żę przecena to chętnie sprawdzę :)
Noelle, trzymam kciuki!

Aguś pokaż nam kreseczkę na teściku jak nie wyrzuciłaś to fluidki pobierzemy :-)
Płaszczyk kupiłam w c&a :tak: ale to taki na lato lub wczesną jesień bo bez ocieplenia.

Cześć dziewczyny! Widzę że po kolei każda robi się zafasolkowana :))
Agnieszka i Aguś GRATULACJE dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aguś ja właśnie dzis o Tobie pomyslałam żebyś zrobiła dziś test i nie czekała na betke bo napewno już widać wyraźnie :)

Agacyndko a ty za rok wesele będziesz chyba miała z maluszkiem malutkim :) Czego oczywiscie życze :-D

reklama
Do góry