reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

no i u mnie juz po pogodzie;/ chmurzyska takie,że tylko patrzec jak lunie:/ Ja zaległam w łóżku.Temp niższa,do tego ból lewego jajnika i podbrzusza i w końcu jakis konkretny płodny sluz:szok: wszystko przemawia za owulacja, naawet szyjka wywedrowa gdzies;D bo jej dosięgnąć nie moge:D tak więc jednak w terminie owulka. Co prawda rozłożyła mnie na łopatki,ale niech jej bedzie:-)

Sailor_Moon przepis brzmi apetycznie. Zrobie nie długo. Mąż lubuje sie w serach to mu pewnie przypadnie do gustu,a i ja z chęcia spróbuje:D

reklama
mąż już wie nie potrafiłam się wstrzymać do dzisiaj i zrobić mu niespodziankę ale i tak był bardzo zadowolony

wizytę mam 29 sierpnia pewnie usłyszę już serducho bąbla :laugh2:wciśnięta to wciśnięta ale u dobrego lekarza :laugh2:

Mynia trzymam kciuki za wizytę. Ja na ziołach się nie znam, ale jeśli Tobie pomagają to czemu nie próbować. Nie wiem tylko czy można łączyć zioła z lekami, bo ja tego strasznie dużo biorę...
zonqa ja też bym nie wytrzymała, chociaż mój się zawsze pyta: kiedy można testować? Może już coś wyjdzie? A rano mi przypomina żebym przypadkiem nie zapomniała się i zrobiła "normalnie" siku:zawstydzona/y:
A serducho na pewno już będzie słychać!!!
Sailor robię bardzo podobną zupę do Twojej i faktycznie jest pyszna! Tylko moja najczęściej ma mniej składników, bo po prostu ich nie mam w lodówce;-)

Agnieszka ja niestety do gin tylko prywatnie, bo jedyny normalny na kasę przyjmuje w tym samym miejscu co pracuje ciotka mojego M (jest pielęgniarką) i nie bardzo chcieliśmy, żeby wiedziała o naszych problemach

Nie wiem czy kogoś nie ominęłam :tak: bo tyle napisałyście:-p

Clo ma jakieś skutki uboczne? czy raczej nie bardzo? bierzecie go przed jedzeniem? bo tak jest w ulotce, a już nie pamiętam co mi lekarz powiedział o jego braniu....

Różniczki ja biorę clo 3 cykl tzn brałam :-) na początku tego cyklu.
Efekt uboczny miałam jeden: ciągle byłam głodna i musiałam się pilnować.
Tylko w 1 cyklu z clo przy pierwszych tabletkach było mi czasami gorąco potem już nie było nic więcej a brałam 1 tabl dziennie.

A co do zupy tez daję co mmam w lodówce najczęsciej czegoś brak hahaha ale i tak jest dobra :-D

No ja mam na razie brać też 1 tabletkę dziennie.
Ale jak to mój lekarz powiedział: "daję go Pani żeby był dzidziuś! No i niech się Pani nie przejmuje, bo są dziewczyny co biorą 10 tabl. dziennie i dopiero wtedy zachodzą". W 2 miesiącu brania mam się pokazać, żeby zobaczyć jak działa- no chyba że zajdę w ciążę to wtedy wcześniej. Wolałabym jednak to wcześniej:tak:
Tylko właśnie zapomniałam co mi tam jeszcze mówił....

Acha! tak mi się przypomniało, może komuś się przyda- bo on z tych co to na szkolenia jeżdżą i literaturę fachową czytają (jego słowa)- TSH jeśli jest w normie, ale ok. 2 to też przeszkadza w zajściu w ciążę- najlepsze jest gdy ma ok.1

Hej :D Ozyłam:D pospałam prawie 3 godzinki i jestem prawie jak nowa.
Tak czytam i czytam... i doszłam do wniosku ,że jak sie teraz nie uda to wędruje do lekarza.No bo to juz niedługo rok intensywnych starań i nic.
Jest tu u mnie w okolicy dobry lekarz,wszyscy chwala ,co prawda prywatnie ale fasolka nie ma ceny:D A z tych ziołowych specyfików to co wcinacie? to może bym sobie zakupiła.

Kurcze, to ja muszę jakoś brać w okolicach obiadu, bo za dużo tego na raz będzie:tak: bo miałabym 3 tabletki rano :-(
a tam nie jest na ulotce, że przed jedzeniem?

reklama
Noelle ja z ziółek nic nie biorę, bo chyba w ogóle nie miałabym kiedy już brać bez wpływu na tabletki i odwrotnie:tak:
Ale w tamtym roku brałam przez 3 miesiące castagnusa i całkiem nieźle wyregulował mi cykle:tak:

Do góry